2024. április 16. Kedd
Napnyugta: 19:36
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hamarosan megjelenik!
Hamarosan megjelenik! PDF Nyomtatás E-mail

Dr. Szilvási József:
LAODICEAI ÜZENETEK

ak_ajanlo_-_laodiceai_uzenetek_szifSzilvási József új kiskönyve elvisz minket a történelmi Laodiceába. Felfedezhetjük, hogy akkor értjük meg a valóságban a korunkra kiterjesztett üzenetet, hogyha alaposan ismerjük a levél keletkezési idejében élő gyülekezetet, a várost, amely otthont adott a keresztény közösségnek, és az I. sz-i laodiceai körülményeket.

Jó néhány ősi beidegződést megrendít a kötet, mint az itt szereplő víz kérdését, a forró-hideg-langyos vizek Laodiceában 1900 évvel ezelőtt még oly világos, mára elfeledett problémáját. A város romjai óriási ásatási területen kerülnek napvilágra, és velük együtt megannyi rejtély és félreértett bibliai utalás nyer sokkal világosabb képet. Korunk számára rendkívüli fontossággal bír a levél (Jel 3:14–21) lelki üzenete, amelyet jobban megérthetünk a könyvben megjelenő magyarázatok útján.

A kötet hamarosan megjelenik, majd ezt fogja még a nyáron követni egy másik, szintén a Jelenések 7 levelével foglalkozó könyv, ezúttal dr. Gallusz László tollából.

A „Laodiceai üzenetek” várató ára: 500 Ft lesz.

E. Kökényes Zsuzsa
Advent Kiadó

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista