2024.  március  19.  Kedd
Napnyugta: 17:56
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Párkapcsolati Expo és Gyűrű-kúra Veszprémben
Párkapcsolati Expo és Gyűrű-kúra Veszprémben PDF Nyomtatás E-mail

kapcsolat_expoA február 20–21-én Veszprémben megtartott önkéntes evangelizátor-képzés keretében Párkapcsolati Expót rendeztek szombaton kora este a Balaton Plazaban. A különböző állomásokon a házaspároknak, házasságra készülőknek adtak hasznos, gyakorlati tanácsokat a közös életvitelhez, ideértve akár a pénzkezelést is. A gyerekek számára kreatív, játékos foglalkozást is biztosítottak.

Kalocsai Tamás, a Veszprémi Gyülekezet lelkésze elmondta, hogy a mostani és korábbi expók valójában előkészítői egy párkapcsolati rendezvénysorozatnak (Gyűrű-kúra), ami a veszprémi Hangvillában kerül megrendezésre február 27. és május 21. között tíz alkalommal,  szombatonként, 18 órai kezdettel. Az előadók – Kalocsai Tamás házassági tanácsadó, Kalocsainé Szmeló Magdolna családi életre nevelő és dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta – változatos témakörökkel várják az érdeklődőket. Terítékre kerül egyebekben a kommunikáció, a konfliktus- és pénzkezelés, a szabadidő közös eltöltése. További előadások témája a gyermeknevelés, a szexualitás, sőt még az anyós-após kapcsolatok alakítása is.

A Hetednapi Adventista Egyház korábbi, hangvillai rendezvényein az érdeklődők bibliai ismereteiket mélyíthették el, valamint a kommunikációs képesség bővítésében képezhették magukat.

Bráz János

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista