2024.  március  19.  Kedd
Napnyugta: 17:56
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Húsvéti séta Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

ai-falmaszas2016. március 27. vasárnapra HÚSVÉTI SÉTA címmel interaktív missziós programot hirdettünk meg Kecskemét központjába. Ez igazán megmozgatta a gyülekezet apraját-nagyját, sőt még az országos ifin résztvevőkre is izgalmas és felelősségteljes feladatok vártak. Jézus ma is él! Ez volt a húsvéti séta üzenete.

A felállított 7 nagy sátor Jézus életének 7 kiemelkedő eseményét jelenítette meg a járókelőknek. Ott lehettek Betlehemben a jászolnál; ott, ahol Jézus megvendégelte a sokaságot; ahol gyógyított, vagy „személyesen" találkozhattak Nikodémussal és a tanítványokkal. Mária Magdolna igazán szívhez szóló felhívására megbánhatták bűneiket és elégethették a papírt, ami a bűnt jelképezte. A korhű jelmezek és az előadók nagyszerű párbeszédei nyomán valóban Pilátus előtt érezhette magát mindenki, és beszélhettek azokkal, akik Jézus sírját üresen találták.

ai-gyogyitoAkik végigjárták a sátrakat, azok mind kaptak egy „Jézus ma is él!" feliratú tollat, meghívót a gyülekezet zenés áhítatára, és különböző ajándékok közül választhattak. A Boldog Élet, és a Mosoly újság nagyon kelendő volt, de a bátrabbak falmászást vagy masszázst  is kipróbálhattak. A legkisebbek sem unatkoztak. Őket népi fajátszótér, kézműves foglalkozás, valamint a Betlehem sátornál két kicsi szelíd bárány várta. A gyönyörű napsütésnek köszönhetően nem volt hiány látogatóból. Az előre nyomtatott „menetlevelek" mind elfogytak, és a nap végére mindannyian kellemesen elfáradtunk.

ai-feltamadasJó volt látni a lelkes segítőket (akik kb. 50-en voltak) és a hálás járókelőket, akik közül senki nem tért haza sem üres szívvel, sem üres kézzel. Köszönjük mi is lelkészeinknek, Árvai Pálmának és Tamásnak az óriási szervező munkát és kitartást. Aki csak teheti, szervezzen egyszer egy „Húsvéti sétát" a városában. Mutassuk meg, hogy a húsvét nem a nyuszikról szól, hanem a Bárányról! Mi rengeteg élménnyel gazdagodtunk, főleg látva azok arcát, akik végignézték és hallgatták a szereplőket! Komolyság, vidámság és mosoly egyszerre volt jelen ezen a programon. Dicsőség Istennek!

Ambrus Gyöngyi

 
Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
A Reménység Média ajánlja
rek_ajanlo_-_fozosuli_dvd
Szeretettel ajánljuk a kedves olvasó figyelmébe a Reménység Média újonnan megjelenő, Főzősuli – vegetáriánus című DVD lemezét. Az előadásokat és bemutatókat Csengei Károly és dr. Papp Gábor tartja.

A sorozat 3 lemezből áll.

Az előadások címei:

1. Hogyan táplálkozzon egy daganatos beteg?
2. Szívvédő étrend
3. A csontritkulás megelőzése
4. Étrend a helyes vérnyomásért
5. A cukorbetegség megelőzése
6. A jobban működő immunrendszerért

A DVD lemez ára: 1500 Ft/db

Megrendelhető dr. Tokics Imrénétől az alábbi elérhetőségeken:
2119 Pécel, Ráday u. 12.
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Telefon: +36-30/530-7279

REK

 

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1665)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1662)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (2980)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Jelenleg 1 vendég van online
Joomla Toplista