2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szünidei Biblia Tábor Balatonlellén
Szünidei Biblia Tábor Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

Kirándulás
2007 július 4-10 között zajlott le a minden esztendőben hagyományosan ez idő tájt megszokott Szünidei Biblia Tábor Balatonlellén. Idén is magas volt a táborozók száma: száztízen vettünk részt. Volt részünk viharban, esőben, és fürödtünk-napoztunk kánikulában, egyszóval az időjárás rendkívüli változatossága sokféle tevékenységre ösztönzött minket. Pénteken hajón mentünk Tihanyba. Szép, kedvező időben, kényelmes, csak a számunkra és egy másik, 30 fős gyermeksereg számára indított hajón, a Helkán. Másnap, szombaton délután bibliai vetélkedőn láthattuk, hogy a gyermekek törekednek a jó bibliaismeretre, és komolyan veszik. Vasárnap a „Ki mit tud?", hétfőn a vízi váltóverseny, a búcsú estéjén pedig a kvízjáték izgalmas vetélkedői folytak. Emellett a pingpong verseny is lezajlott. Sajnos a másodpercek alatt kitörő hétfő esti szélvihar „elfújta" a tábortüzet. Összességében azonban elmondhatjuk, hogy nagyon jó volt együtt lenni!

Kirándulás
Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni a Dunamelléki Egyházterület Bizottságának, mert szíves adományuk tette lehetővé a tihanyi hajókirándulást, valamint azt, hogy több kisgyermek is nyaralhatott a táborban, akiknek a szülei nem tudtak volna erre elegendő összeget szánni.

Szeretnénk kifejezni köszönetünket az ADRA Alapítványnak is. Nagyszerű ajándékokat juttattak a tábor lakóinak, amelyeket a különböző vetélkedők nyertesei között oszthattunk szét.

 

 

Csoportkép
A jó hangulatot és értékes időtöltést nagy mértékben köszönhetjük a kiváló nevelőknek. Köszönet Papp Editnek, Szöllősyné Nagy Annamáriának, Egervári Miklósnak, Gyetvai Gellértnek, Hoffer Zoltánnak áldozatos munkájáért, Gyetvai Krisztinek, Baloghné Süli Bettinek és a jelenlévő szülőknek a besegítésért. Külön nagyon köszönjük Dr Márkuj Erikának, hogy naponta „ügyelt" a gyermekek testi épségére. Isten iránti hálával gondolunk a Lellén töltött napokra, a következő nyarat várva.

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
GYMCS vezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista