2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztségek Gyömrőn
Keresztségek Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

A Gyömrői gyülekezetben 2007 tavaszán kezdődött az áldássorozat, hála az Úrnak és Ősz-Farkas Ernő uniótitkár munkásságának. Az Isten szolgái vagy Isten barátai című evangelizációs sorozat végén a fiatalság nagy része eldöntötte, hogy szövetséget szeretne kötni Istennel.

Június 9-én megtörtént az első keresztség, ahol Móni és Gábor bemerítkeztek. Aztán június 30-án követte őket Zsófi, Orsi, Norbi, Jáfet és Rákoscsabáról Miron, illetve Farmosról Franciska néni. Közben augusztus 12-én Lídia és férje Krisztián nagy küzdelmek árán léphettek szövetségre az Úrral Erdélyben. Végül négy lány zárta a sort augusztus 25-én: Timi, Ági, Zsuzsi és Júlia.

Mindhárom keresztségnek az isaszegi kápolna adott helyet. A keresztségi szolgálatban Ősz-Farkas Ernő mellett Simon István, a gyömrői körzet lelkésze, illetve Kormos Tivadar, az Isaszegi Gyülekezet lelkésze is részt vett. A fentiekben említett keresztelendők között Gábor és Tímea Kormos Tivadar gyermekei, akiket az édesapa merített alá.

Ez a csoda is azt jelzi, hogy az Úr Jézus eljövetele közel van. Kívánom, hogy még nagyon sokan éljék át ezt az örömöt, és hogy majd együtt ott lehessünk Isten országában!

 

Bátori Mónika
 
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista