2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ifjúsági napok Hódmezővásárhelyen
Ifjúsági napok Hódmezővásárhelyen PDF Nyomtatás E-mail

Horváth Péter
2007. szeptember 8-9-én ifjúsági találkozót szerveztünk azzal a céllal, hogy hasonló gondolkodású fiatalokat hozzunk össze, és velük együtt dicsérhessük az Urat.

A sok munkának és imának meglett az eredménye, hiszen szeptember 8-án, szombaton reggel nagy örömmel tapasztalhattuk, hogy a várt létszámnál jóval többen gyűltünk össze, és az időjárás is jóra fordult.

Az előadó Horváth Péter volt, aki a konfliktusokról és megoldásaikról beszélt nekünk. Az istentiszteletet hangszeres és énekszolgálatok színesítették, többek között a trombita, cselló és hegedű hangját hallhattuk. Sok környékbeli és távolabbi helyekről érkező fiatalt köszönthettünk gyülekezetünkben. Orosházáról, Makóról, Deszkről, Szegedről, Földeákról, Nyárlőrincről, Békésről, Kamutról, Kondorosról, Medgyesegyházáról, Gyuláról, Pécsről, Pestről és környékéről jöttek fiatalok. A délutáni istentisztelet után városnézéssel egybekötött bibliai vetélkedőben vehettek részt a jelenlévők, majd az este közös énekléssel, pizzázással és egy városi sétával zárult. Vasárnap reggel újult erővel kezdhettük el a sportprogramokat, majd az ebéd után jött a búcsúzás.

A trombita trió szolgálata
Ez a két nap feltöltődés volt mindenki számára, és egy kis időre elfeledtette velünk a mindennapok gondjait. Nagyon hálásak vagyunk Istennek, hogy lehetővé tette, hogy ezt a hétvégét egymással és Vele tölthettük.

 

Á. Nóra, K. Zsófia
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista