2024. április 27. Szombat
Napnyugta: 19:51
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tanévnyitó és diploma átadó ünnepély
Tanévnyitó és diploma átadó ünnepély PDF Nyomtatás E-mail

Az Adventista Teológiai Főiskola szeptember 8-án a Budapest, Práter utcai gyülekezetben tartotta Tanévnyitó és diploma átadó ünnepélyét. A gyülekezetben sokaknak csak állóhely jutott. Hangyás László, a főiskola rektora köszöntő beszédében elmondta, hogy huszonhat új hallgató gyarapítja a hallgatói létszámot.

Szabó László testvér igehirdetésében visszaemlékezett az eltelt négy esztendőre: „mintha ma lett volna, hogy beiratkoztatok. A felvételi vizsgán kérdést tettem fel: Miért jöttél a főiskolára? Többen így válaszoltatok: Olyan élethelyzetben vagyok, hogy Istentől várok választ". Ennek kapcsán a bölcsesség fontosságára világított rá, ami nagy érték.

Hangyás László testvér tizenegy levelező tagozatos hallgatónak adott át diplomát. A végzős hallgatók nevében Papp Edit szólt az ünneplő gyülekezethez. Az orgonánál Lehotka Gábor testvérünk szolgált.

Különösen jelentős esemény tanúi is lehettünk: nappali tagozatos hallgatóink közül Csizmadia Andrea nyerte el a 2007/2008-as tanévre szóló köztársasági ösztöndíjat, melyet Hangyás László rektor nyújtott át.

Urunk áldja meg diplomásaink, hallgatóink és oktatóink további szolgálatát!

 

Fekete István
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista