2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Bibliai és Kézműves Tábor
Bibliai és Kézműves Tábor PDF Nyomtatás E-mail

Csoportkép Július 30. és augusztus 4. között került megrendezésre Lovasberényben a Bibliai és Kézműves Tábor, 45 gyermek részvételével, akiknek többsége a faluban lakó gyerekek közül került ki. A programnak a helyi gyülekezeti kisház adott otthont.

Délelőttönként négy csoportban folytak a bibliai történeteket feldolgozó foglalkozások, négy tanító vezetésével. A történetekhez kapcsolódó énekeket külön tanító segítségével tanulták meg a gyerekek, közös program keretében. Délutánonként pedig ismét négy másik tanító segítségével kézműves foglalkozások folytak. Az így elkészült munkákat a szülők és az érdeklődők egy kiállítás keretében tekinthették meg szombaton, amikor a hét folyamán tanultakból is ízelítőt kaphattak a délelőtti ünnepélyes program alkalmával.

(Földesi Hajnalka)

 

Kommentár: Az embernek muszáj kipróbálnia mindig valami új dolgot ahhoz, hogy megismerje saját magát. Hogy tudja neki való-e az a feladat, amire vállalkozott, vagy sem. Szeretem, hogy vannak kihívások az életben. Akkor a legjobb, ha sikerem is van benne.

Ez volt az első kézműves tábor, ahol nem táborozóként, hanem mint segítő vettem részt. Különös volt a színfalak mögött nézni az „előadást". Láttam a tábor szervezőit színészekként, akik percre pontosan színpadra léptek, és mosolygós arccal bevonták játékaikba a gyerekeket, akik aztán örömmel és szorgos kezekkel kapcsolódtak be a közös játékokba. És aztán jó volt látni a visszatérő „színészeket", hogy sikerült adniuk valamit a „közönségnek".

Furcsa volt, hogy eddig én hallgattam valakire, most pedig rám figyeltek. Eddig nekem kellett segítség, most én adhattam segítséget, és bennem bíztak. Eddig én játszottam, most én adhattam a játékot. Igaz, féltem egy kicsit, mi van, ha nekem ez mégsem fog menni, de azt hiszem, belejöttem. Van még mit tanulnom, de megérte!

Győrik Ágnes

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista