2024. április 27. Szombat
Napnyugta: 19:51
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ÉLETTEL TELI hét Balatonlellén
ÉLETTEL TELI hét Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

ÉLETTEL TELI hét
Immár másod ízben csodálatos és áldásokban gazdag hetet tölthettünk az „Életet az Éveknek" program keretén belül augusztus 29. és szeptember 4. között a Balatonlellei Konferenciai Központban.

Fiatalokat megszégyenítő buzgalom és lelkesedés uralta a program résztvevőit. Többen másodjára köszöntötték egymást, és büszkén mutatták be vendégeiket, akik a „Jövőre ugyanitt, de hozz egy vendéget magaddal!" felhívásra - jöttek el. Tavaly 70-en, az idén 140-en voltunk. (Jövőre 280-an leszünk?!) Örömmel tapasztaltuk, hogy programunk túlnőtte egyházunk „falait", és több vendégünk is volt - Nyíregyházáról, Budapestről, Hajdúhadházról és Szlovákiából is.

Mennyegző
A Szentlélek különös ajándékai által szinte azonnal egy egységes szeretetközösség jött létre, amit még inkább elmélyítettek a délelőtti áhítatok, napközbeni beszélgetések, kirándulások és az esti biblikus önismereti, fejlesztő tanulmányok. A hét csúcspontja egy menyegző volt, bizonyítva az élet igenlését és a szeretet kortalanságát.

Két szóval tudnám jellemezni a szívünknek oly kedves csoportot: szomjasak és mégis túláradóak. Szomjasak az Igére, a tanításra. Szomjasak a szeretetre, a megértésre és együttérzésre. Túláradó bennük az Isten közelsége utáni vágy, a befogadó és együtt érző szeretetük. Túláradó bennük a hit és reményteli bizonyságtevés Jézus Krisztusunk közeli visszajöveteléről.

Ha Isten éltet, jövőre ugyanitt, de hozz egy vendéget magaddal!

 

Pócsi Lászlóné
Női Szolgálatok vezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista