2024. május 10. Péntek
Napnyugta: 20:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRA hírlevél
ADRA hírlevél PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal

Könnyes szemmel köszöntük meg a mindenható Istennek, hogy megadta alapítványunknak, hogy összesen 107 rászoruló, állami gondozásban élő, valamint fogyatékkal élő gyermek és felnőtt nyaralhatott Balatonlellén.

Igen eredményes volt az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány (OFA) által támogatott képzési programunk is, mely az októberi hónapban a végéhez közeledik.

Az elmúlt időszak egyik legfájdalmasabb tapasztalata volt, az 1%-os adófelajánlások elvesztése, amely a 2006. adóévet érintette. Legmesszebbmenőkig igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy az emberi hibák és tévedések miatt bekövetkezett kárt ne szenvedje el az alapítvány. Imádkozva és könyörögve az Úrhoz fordultunk. Sajnos nem sikerült megkapnunk az 1 400 000 Ft-os összeget.

Így, amikor vártuk szeptember elején az idei évre vonatkozó értesítést az APEH-től, nagyon sok félelem és szorongás volt bennünk. Vajon bíznak-e bennünk a testvérek? Vajon látják-e, érzik-e, hogy nagyon sokat dolgozunk és imádkozunk az ADRÁ-ért. Istenünk válaszolt nekünk, mint már annyiszor, kegyelmében részesítette a szervezetet, és megáldotta az új vezetést. Az idei évben, 1 948 000 Ft lett a személyes felajánlásokból beérkezett rendelkezések összege. Remegve állunk Isten előtt, és hálával köszönjük az Úrnak és Nektek, drága testvérek, akik továbbra is bíztok bennünk, és imádkoztok értünk. Tiszta szívből köszönjük támogatásotokat, és kérünk benneteket, imáitokkal is tartsatok velünk a szeretetmunkában!

Az Unióbizottság, az Egyházterületek és az ADRA Felügyelő Bizottságának kérésére a Tsunami adományok felhasználásáról széleskörű tájékoztatást készítünk, és annak eredményét és tanulságait közölni fogjuk a bizottságokkal és veletek.

Dr. Szigetiné dr. Székely Mária vizsgálat közben
Az AdventInfo korábbi számában közzétett adománygyűjtési felhívás eredményeképpen a rákbeteg Pasztuhov Juditka részére augusztus hónapban a nyíregyházi testvérek közreműködésével átadásra került 200 000 Ft, melyet Ágoston József testvér segítségével juttattunk el a szenvedő kislányhoz és családjához. Nagyon fontos lelkigondozói és misszió munkát is végeznek a testvérek Szilasi Zoltán lelkipásztor vezetésével, hiszen sok erőre és bátorításra van szüksége a család minden tagjának. Várjuk továbbra is támogatásotokat, adományaitokat, amelyet Juditka hálásan köszön minden embertársának. Kérjük, hogy imáitokban emlékezzetek meg róluk!

 

Szigeti László Attila
ADRA kuratóriumi titkár



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista