2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Boldog Életet kínálunk!
Boldog Életet kínálunk! PDF Nyomtatás E-mail

Nem lesz drágább a Boldog Élet 2008-ban sem! Immár harmadik éve kínáljuk magazinunkat változatlan, 2000 Ft/éves előfizetés áron! Bízunk benne, hogy ezzel a döntésünkkel elősegítjük, hogy a magazin mind több adventista család és barátok, ismerősök kezébe eljuthasson!

Felhívjuk a gyülekezetek figyelmét, hogy ha módjukban áll, fizessenek elő legalább 10 db magazint városuk, községük vezetői, orvosai, tanárai... számára, hogy üzenetünk terjedhessen, és személyes kapcsolatokat építhessünk ki, minimális anyagi ráfordítással.

Minden 10 db megrendelés után 1 db ajándék magazint adunk, abban az esetben, ha mind a megrendelés, mind a magazinok árának kiegyenlítése még ebben az évben megtörténik!

Hamarosan megjelenik az első Boldog Élet könyv, Boldog házasság címmel, amely kiváló ajándék nem csak karácsonyra, de az év bármely szakában! A részleteket keresd a magazinban és a gyülekezeti plakáton!

Továbbra is örömmel ajánljuk szülők és gyermekeik figyelmébe a Mosoly magazint, amely szintén változatlan áron, 1200 Ft/éves előfizetés, megrendelhető.

Mindkét magazinnál komoly áldozatokat hoznak testvéreink és egyházunk azért, hogy működőképes, színvonalas, a mai kor igényeit kielégítő újságokat készítsünk. Támogasd Te is erőfeszítéseinket és ezt a missziót azáltal, hogy előfizető leszel!

Isten áldását kívánjuk munkádra, életedre!

 

Ősz-Farkas Ernő                                                       Gerlai Krisztina
kommunikációs vezető                                              főszerkesztő

 

A megrendeléseket az alábbi elérhetőségeken várjuk:

Boldog Élet szerkesztőség, 2119 Pécel, Ráday u. 12.;
e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , tel.: 06-30/280-1451;
ügyfélszolgálati munkatársunk: Fenyvesiné Varga Eszter
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista