2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tájékoztató az Adventista félóra műsorairól
Tájékoztató az Adventista félóra műsorairól PDF Nyomtatás E-mail

A Kossuth Rádió vezetése új műsorstruktúrát dolgozott ki, amelyet a vallási műsorokban is érvényesíteni kívánnak, mégpedig a következő módon.

  • A műsorszerkezetet jelentősen megváltoztatták. Míg eddig szabadon strukturálhattuk a műsorainkat, most azt kérik, hogy 4x5 perces blokkokat készítsünk, amelyeket zenei betétek válasszanak el. Mi idáig is hasonló felépítéssel dolgoztunk, hogy mozgalmas és színes legyen a műsor, de ez az új szabály sokkal szigorúbb. Az igehirdetés sem lehet 5 percnél hosszabb. (Esetleg azzal tudunk variálni, hogy 2x5 percet használunk erre.)
  • A zenék felhasználásában is szigorítottak. Minden zenei betét - legyen az akár csupán 10 vagy 20 másodperces - előadóját, szerzőjét és a lejátszott mű időtartamát adminisztrálnunk kell a rádiónak.
  • Mivel egyházunk nem csak a lelki szükségletekre kíván választ nyújtani, eddigi műsorainkban egészségügyi felvilágosítást is végeztünk, amely miatt többen telefonáltak, jónak tartották. Sajnos a továbbiakban ilyen formán ezt nem tehetjük meg.
  • Új lehetőség, hogy a rádió hozzászólást biztosít minden vallási műsorához, köztük a miénkhez is a következő e-mail címen: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

 

Statisztikánk:

  • Évente 10 adásunk van. Minden adás után egyórás telefonügyeletet tartunk, melynek során rendszeresen 10-15 telefonhívást tudunk fogadni. A telefonálók egy-egy adáshoz kapcsolódóan tesznek fel kérdéseket, vagy a rejtvénykérdésre válaszolnak.
  • Többen kazettán is megrendelik az elhangzott műsort.
  • A hallgatók kb. ugyanennyi sms-ben beérkező megfejtést is beküldenek, vagy kérdeznek ilyen formán.
  • Műsorainkat általában a 45 év felettiek hallgatják.
  • Több hallgatónkkal már személyes kapcsolatba is tudtunk kerülni lelkészeink által, általában lelkigondozás céljából, de sokan érdeklődnek istentiszteleteink iránt is, hogy hol találnak lakóhelyükhöz legközelebb adventista gyülekezetet.
  • A műsorainkat többnyire pozitív kritikával illetik, és sok rendszeres hallgatónk van.

 

Kérjük, hogy munkánkat imáitokkal is támogassátok, hogy még sokáig élhessünk az evangélium hirdetésének ezzel a nagyszerű lehetőségével. Várjuk műsorainkkal, riporttémáinkkal kapcsolatos ötleteiteket, javaslataitokat is, hogy műsorunk minél színesebb, érdekesebb, ugyanakkor kellően lelki lehessen.

 

Keressetek az alábbi elérhetőségeken:

mobilon: 30/664-3143;
e-mailben: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
vagy levélcímünkön:
REK, 2119 Pécel, Ráday u. 12.

 

Szabóné Nagy Szilvia
szerkesztő

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista