2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hadüzenet a válás ellen!
Hadüzenet a válás ellen! PDF Nyomtatás E-mail

Miután felismertük, hogy a válások száma az egyházban nemzetközi szinten és Magyarországon is utolérte a világi válási statisztikákat, az Adventista Családi Szolgálatok elkötelezte magát arra, hogy mindent megtegyen a válások megelőzése érdekében megfelelő házassági felkészítéssel, valamint a házasságban élők segítésével, a válságba jutottak tanácsolásával.

Ennek a programnak keretében egy könyv megírását is felvállaltuk, amelyben szeretnénk bemutatni a válások okait, a házasság megromlásának állomásait és a helyreállítás lehetőségeit. Ehhez szeretnénk igénybe venni mindazok segítségét, akik életük során átélték már ezt a tragédiát.

Lelkészetektől kérjétek el az erre a célra összeállított kérdőívet, és névtelen információitokkal segítsetek feltárni a válással kapcsolatos tudnivalókat, valamint osszátok meg velünk személyes élményeiteket, hogy mások is tanulhassanak azokból. A kérdőíveket minden lelkésznek elküldtük, így nyugodtan kérhetitek tőlük!

A kitöltött lapokat postai vagy elektronikus úton várjuk a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a 6722 Szeged, Batthyány u. 13-15. postacímen. Nagyon köszönjük a segítséget!

 

Mihalec Gábor
a Családi Szolgálatok Munkacsoport vezetője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista