2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A fejlődő Soproni Misszió hírei
A fejlődő Soproni Misszió hírei PDF Nyomtatás E-mail

Kalocsai Tamás
Idén szeptemberben újabb fejezetéhez érkezett a soproni gyülekezetalapítás. A közel kétéves hídépítő, előítélet-romboló munkánkat gazdagon megáldotta az Úr, s elkezdhettük a nyilvános evangelizációk szervezését.

Dr. Tokics Imre testvér előadásában 6 részes sorozatot tartottunk a tékozló fiúról, amelyen a város vezetése is képviseltette magát. Várakozásunkat meghaladó érdeklődés mellet (15-20 vendég) nagyon jó légkörben hangozhatott Isten Igéje a könyörülő és megbocsátó Atyáról. Ez a sorozat egy nagyobb kampány nyitánya volt, amelyet terveink szerint négy másik követ majd.

Dr. Tokics Imre
Dr. Tokics Imre
Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk van folytatni az eddigi kapcsolatépítő munkát is, melynek keretében a Virágos Sopronért rendezvénysorozat soha nem látott nyilvánosságot kapott a városban. Az Országos Kertészeti Ankéton prof. dr. Szigeti Jenő is tartott előadást. Itt szeretném megjegyezni, hogy Horváth Sándor testvérünk, aki gyülekezetünk nevében tevékenykedik és a fenti programsorozat szervezője, elismerő oklevelet vehetett át a város alpolgármesterétől a virágosítás terén végzett elévülhetetlen szolgálataiért.

Szeretettel várjuk városunkba látogató testvéreinket új bérleményünkbe. Címünk: Deák tér 44.

Köszönetet mondunk a Dunamelléki Egyházterület anyagi és erkölcsi támogatásáért. Isten neve legyen áldott!

 

Kalocsai Tamás

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista