2024. május 07. Kedd
Napnyugta: 20:05
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow 60 éves jubileumi istentisztelet Nyírpazonyban
60 éves jubileumi istentisztelet Nyírpazonyban PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal

A résztvevőkNovember 3-án, szombaton került megrendezésre a Nyírpazonyi és a Besztereci Gyülekezet 60 éves fennállásának jubileumi istentisztelete, melynek helyszíne a Nyírpazonyi Gyülekezet kápolnája volt.

A hálaadó ünnepségen a nyírpazonyi és a besztereci testvérek mellett, a fehérgyarmati és a telkibányai testvérek is aktív szolgálatokkal vettek részt, hálát adva Istennek az elmúlt 60 esztendő gondviseléséért és oltalmáért.

Az ünnepi hálaadó istentiszteleten, melyen közel 300 testvér gyűlt egybe, Mrenkó László alpolgármester és Kruppa Levente görög-katolikus lelkipásztor is részt vett, akik személyesen is köszöntötték a jubiláló gyülekezeteket.

A reggeli áhítat alkalmával Pásztor Ottó lelkész hirdette Isten Igéjét. Az ünnepi megemlékezés alkalmával Fenyvesi Péter Pál, az unió pénztárosa emlékeztette a jelenlévőket Jézus szavaira: „Bízzatok, én vagyok, ne féljetek!" (Mt 14:22-33). Hálaadó imádságot ifj. Szőllősi Árpád, a TET titkára mondott.

A közös ebéd után, a délutáni alkalommal a jubiláló gyülekezetek még élő alapító-tagjait köszöntötték testvéreink, ill. az itt szolgáló munkatársak és lelkész testvérek idéztek fel hálás emlékeket az elmúlt 60 esztendőről.

 

Szilasi Zoltán



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista