2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kiadói nap Rákoscsabán
Kiadói nap Rákoscsabán PDF Nyomtatás E-mail

Zarkáné Teremy Krisztina2007. december 2-án a meghirdetett program szerint Kiadói napot tartottunk Rákoscsabán, megtöltve a gyülekezetet. Zarkáné Teremy Krisztina az áhítat után beszámolót tartott a Kiadói Szolgálatok Osztálya ez évi munkájáról. Bemutatta az Advent Irodalmi Műhelyben idén megjelent 8 könyvünket, valamint a műhely új logóját, ami képi formában fejezi ki célkitűzéseinket. A falevél Ellen G. White szavaira utal: „Kiadványainkat sokszorosítani és terjeszteni kell, hogy mint az őszi falevelek, mindent beterítsenek. E csendes hírnökök minden országban és vidéken világosságot hintenek, és formálják ezrek gondolatait" (E. G. White: Review and Herald. 1878. nov. 21.). A lángnyelv világszéles egyházunk Kiadói Szolgálatának jelszavát szimbolizálja: őrizzük a lángot, mindezt az üzenetünket tartalmilag és külalakjában is magas színvonalon megjelentetett kiadványok által.

Fenyvesi Péter, az unió pénztárosa szólt a könyvterjesztés, a kiadói munka pénzügyi vonatkozású dolgairól, és válaszolt a jelenlévők kérdéseire.

Megalakult a Könyvevangélista Munkacsoport, amelynek tagja Egervári Miklós a DET, Czinkota András, a TET, valamint Zarkáné Teremy Krisztina, az unió könyvevangélista vezetője. A területi könyvevangélista vezetők beszámoltak terveikről, céljaikról. A közeljövőben személyesen is felvesszük a kapcsolatot a gyülekezetekkel.

December hónaptól Esztergomi Ervinné, Ilike újból jelentkezik a testvéreknél az Irodalmi Műhely képviseletében. Szeretnénk mindent megtenni azért, hogy az Advent Irodalmi Műhelyben elérhető kiadványokat mind szélesebb körben ismerje meg a közösség.

Engedményes könyvvásárEngedményes könyvvásárt is tartottunk, amivel a résztvevők örömmel éltek. Az erre a napra megjelent következő negyedévi szombatiskolai tanulmányokat is sokan el tudták vinni a gyülekezetekbe. Ezúton szeretnék külön köszönetet mondani Szőllősy Botondnak a megbízható, gyors nyomdai munkáért, készséges együttműködésért!

Forgalmazunk más uniók kiadói által megjelentetett könyveket is, ha bárkinek igénye, kérdése van ezen a téren, szívesen segítünk! Ezúton kérünk minden kedves testvért, hogy ha más országból kívánnak könyveket rendelni, feltétlenül vegyétek fel a kapcsolatot az Advent Irodalmi Műhellyel, ismerjétek meg a mi kínálatunkat! Kérjük, hogy ne önálló szervezésben intézkedjetek! Fontosnak tartjuk, hogy érezzétek: nagy szükség van az összefogásra, hiszen csak így tudjuk biztosítani az országban a teljes körű kiadói munkát, szolgálatot. Emellett tiszteletben kell tartani az uniók közötti megállapodásokat is. Ha másként járunk el, előfordulhat, hogy minden bizonnyal a legjobb szándékkal, mégis közvetlenül a misszióra, valamint a Kiadó tevékenységére nézve bizonyítottan káros hatást érünk el. Hogy ezt a helyzetet elkerüljük, az Advent Irodalmi Műhely, valamint a Könyvevangélista Munkacsoport munkatársai a legnagyobb készséggel állnak minden gyülekezet és testvér rendelkezésére. Forduljatok hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

ADVENT IRODALMI MŰHELY
1171 Budapest, Borsfa u. 55.
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
www.adventim.hu
Tel.: (1) 256-5205
Juhász Károly, mobil: 06-30/664-3272

 

A legközelebbi Kiadói napot 2008. március 9-én tartjuk, szintén a Rákoscsabai Gyülekezetben. Ezt az alkalmat Michael Hamilton, a divízió könyvevangélista vezetője tartja. Kérjük, már előre tervezzétek be ezt a programot is!

 

Zarkáné Teremy Krisztina
a Kiadói Szolgálatok Osztályának vezetője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista