2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Életünk rejtett aknái
Életünk rejtett aknái PDF Nyomtatás E-mail

Evangelizációs előadás-sorozat Nyíregyházán

 

George Doca NyíregyházánGeorge Doca tartott 10 részes evangelizációs előadás-sorozatot Nyíregyházán, a gyülekezet épületében 2007. november 9-18. között. Ez alkalommal a téma olyan rejtett lelki aknákat leplezett le, amelyek életveszélyesek számunkra, mint például: a bizonytalanság, félelem, erkölcstelenség, harag, megalkuvás, kiengesztelhetetlenség, irigység, féltékenység. Az előadássorozat arra adott választ, hogyan lehet ezeket a rejtett lelki aknákat megtalálni, és elkerülni, ill. mit tehetünk, ha már ezekre az aknákra ráléptünk, és súlyos következményekkel járó lelki robbanást okoztak számunkra.

Az előadások alkalmával evangéliumi énekeket is hallgathattunk, melyeket a Bukaresti Operaház és az Aradi Filharmónia szólistái - Mediana Graziella Vlad és Florin Hanzig - adtak elő, Razvan Bogdanesku zongorakíséretével. Az előadás-sorozat nemcsak a Nyíregyházi Gyülekezet közel 50 barátját érintette mélyen, hanem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkezett testvéreket és barátokat is. (Az előadás-sorozatról készült DVD felvételek ill. énekes CD-k megrendelhetők Ágoston József presbiternél: 06-30/664-3032.)

Abban a reményben vagyunk, hogy 2008. januárjában folytatódhat ez az előadás-sorozat Nyíregyházán, de most már a város egyik nevezetes középületében, melyért kérünk, hogy imáitokban emlékezzetek meg!

 

Á. J.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista