2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Múltunk titkai – jövőnk kérdései
Múltunk titkai – jövőnk kérdései PDF Nyomtatás E-mail

Evangélizációs sorozat OrosházánMúltunk titkai - jövőnk kérdései címmel szervezett evangelizációs sorozatot az Orosházi Gyülekezet. A 12 alkalomból álló program október 7. és november 12. között került megrendezésre a gyülekezeti teremben. A Szabó László által bemutatott témák többnyire régészeti, történelemi illusztrációkra épített lelki üzenetek voltak, melyek nagyszerűen megalapozták a Bibliába és az Istenbe vetett hitet, majd továbbvezették a hallgatóságot a jövőnkkel kapcsolatos sorsdöntő kérdések felé.

Az átlagosan 30 vendég között rendszeresen sorsoltunk ajándékkönyveket illetve CD-ket, DVD-ket a REK kiadványai közül. Az előadásokról hangfelvétel is készült, melyet a sorozat végén meg lehetett vásárolni, vagy letölteni a gyülekezet honlapjáról. Nagy hangsúlyt fektettünk a szervezésre és előkészületekre is, melynek része volt többek között a kezdések előtti imaóra, a regisztrációs szelvények, énekszolgálatok, gyermekfoglalkozás, szeretetvendégség.

Öröm volt számunkra az is, hogy többen rendszeresen eljöttek Szarvasról és Nagyszénásról is. Az előbbi helyen januártól külön szemináriumot is szervezünk. Egy alkalommal a hódmezővásárhelyi fiatalok is meglátogattak bennünket, és ének-zeni szolgálatukkal színesítették a programot.

Komoly döntések is születtek ezeken az estéken. Többen komolyan elkötelezték magukat Isten mellett, két személlyel hamarosan el is kezdjük a keresztségi felkészülést.

Mivel nagy érdeklődést váltott ki a Jelenések könyvének egy-egy megemlítet témája, jelenleg Jelenések szemináriumot tartunk heti egy alkalommal Kis István lelkész vezetésével.

Hálásak vagyunk Istennek a gyülekezet és Szabó László áldozatkész szolgálatáért. Hálásak vagyunk az eddig meghozott döntésekért, és a további növekedésért, tapasztalatokért.

 

Kis István

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista