2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újabb röpis sikerek
Újabb röpis sikerek PDF Nyomtatás E-mail

InnsbruckbanMár nem újdonság, hogy a magyar adventista röplabda csapat egymás után ér el újabb és újabb jó eredményeket, és emellett új ismereteket szerez a határokon túli adventista testvéreknél.

Az elmúlt másfél hónapban előbb november 25-én az Újvidék melletti Rumán szerepeltek, ahol három ország nyolc együttese közül a tavalyi évhez hasonlóan ismét a döntőig meneteltek, és a fináléban a Belgrád ellen maratoni másfél órás csatában 3:2-es minimális vereséget szenvedve ezüstkupával térhetett haza a csapat.

Ezt követte december 8-9-én Innsbruckban a 27. alkalommal megrendezett adventista röplabda fesztivál, ahol hat ország (Anglia, Németország, Svájc, Szlovákia, Ausztria és Magyarország) csapatai vettek részt. Mi 2000 óta most kaptunk ismét meghívást a tornára, ahol a 17 résztvevő közül előbb a német Bogenhofen ellen 2:0-ra, majd a házigazda Innsbruck II-t is 2:0-ra verve sikerült bejutni a „felsőházba", a legjobb nyolc közé. A csapat itt már sajnos megérezte két kezdőjátékosa (Baksa Anita és Széplaki Hunor) hiányát, és a roppant erős mezőnyben végül a 8. helyen zárt. Így is dicséret illeti a társaságot, mert hét éve csak a 12. helyet sikerült megszerezni. Köszönjük az ÉKG Kórus és a Fornetti támogatását, akiktől 2 garnitúra pólót és 13 kg süteményt kaptunk az útra.

Legközelebb február 16-17-én, a csehországi Znojmon megrendezésre kerülő adventista röpis találkozón veszünk részt.

 

Hoffer Zoltán
 
 
Az Innsbruckban készült fotó csapatnévsora: Álló sor: Székeli Dániel, Gáspár Zsolt, Oláh Ákos, Sós Norbert, Hoffer Zoltán, Havasi Zoltán. Alsó sor: Prcich Dániel, Sós Bea, Móré Andrea, Bánhidi Tamás
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista