2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Boldog Pillanat
Boldog Pillanat PDF Nyomtatás E-mail

„Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre..."

Szabó Enikő és Mátyus ÁrpádMenyegzői istentiszteletet tartottunk Isaszegen 2007. július 8-án, amikor  kötött örök szövetséget egymással az Úr és a gyülekezet színe előtt.

Az örömteli eseményt még meghittebbé tették a zenei és verses szolgálatok. A vőlegény számára meglepetés volt testvérei szolgálata, akik az ifjú párt egy kedves énekkel köszöntötték.

A műsor után Szabó László lelkész osztotta meg a résztvevőkkel a Biblia tanácsait 1Móz 2:18 alapján. „Mitől működik egy házasság? Ahogy a szervezetnek is szüksége van vitaminokra úgy minden házasság fenntartásához szükség van vitaminokra. Az első vitamin az Ő-vitamin: azon dolgozom, hogy a másik boldog legyen, keresem azt, ami neki fontos. E-vitamin: Elkötelezett szeretettel szeretem a másikat még akkor is, ha másként gondolkodik, mint én. Tartósan szeretni csak Istennel lehet. Házasságban mindig Istenhez forduljunk, aki igazi tartalommal tudja megtölteni a házasságot" - tanácsolta Szabó László.

Enikő és Árpi boldog fiatalok, tele tervekkel a jövőre nézve. Pár éve ismerték meg egymást, és mélyen átgondolva döntöttek egymás mellett. Isten áldását kérték frigyükre, és azon munkálkodnak, hogy baráti körükben közös életükkel bemutassák Isten szeretetét, és hogy jó házasságban élni!

Sok boldogságot és az Úr áldását kívánjuk közös életükre!

 

M-SzE

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista