2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Házassági felkészítés és tanácsadás tudományos alapokon
Házassági felkészítés és tanácsadás tudományos alapokon PDF Nyomtatás E-mail

A Családnevelési Munkacsoport már két éve dolgozik a Prepare/Enrich [Felkészítő/Gazdagító] házassági tanácsadói rendszer magyarországi meghonosításán. A program most döntő fázisához érkezett. Az év első napjaiban Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert részt vett Berlinben egy olyan szemináriumon, amelyen megszerezték a Prepare/Enrich kiképzői engedélyt. Ez azt jelenti, hogy most már ők is képezhetnek lelkészeket, pszichológusokat és családterapeutákat a 165 kérdéses teszteszköztár használatára.

További előrelépés, hogy ez év májusában az országos lelkészértekezleten dr. Andreas Bochmann, a nemzetközi tanácsadói hálózat egyik európai képviselője kiképzi a magyar lelkipásztorokat az eszköztár használatára. Ez új fejezetet nyit Magyarországon a jegyesoktakásban és a házassági problémák kezelésében.

Akit érdekel, bővebben utánaolvashat mindennek a www.kettenegyutt.hu weblapon. Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert a február 29. és március 2. között megrendezésre kerülő „Józan élet - Boldog házasság" rendezvényen is bemutatja új ismereteit, amelyre január végéig várjuk a jelentkezéseket.

 

Mihalec Gábor
Családnevelési Munkacsoport

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista