2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Hazavágyom az atyai házhoz”
„Hazavágyom az atyai házhoz” PDF Nyomtatás E-mail

Kapusi Antal és dr. Tokics ImreEz volt a mottója annak az evangelizációs előadás-sorozatnak, amit a Perth Amboy-i Magyar Adventista Gyülekezetben (USA) tartott dr. Tokics Imre, a Dunamelléki Egyházterület elnöke, 2007. december 7. és 17. között. A bibliai tékozló fiú történetét Jézus mondta el hallgatóinak, így fejezve ki azt, milyen fontos a Teremtő Isten és a Megváltó számára a tékozló fiak hazatérése.

A programot Orbán Csaba helyi lelkész szervezte és vezette. A tolmácsolás szolgálatát Kapusi Antal, a New York-i Gyülekezet lelkésze és Orbán Edit lelkészfeleség végezte. „Gyülekezetünk mindent megtett azért, hogy az evangelizáció eredményes legyen. Kádár Győző testvér vezetésével zenekart alapítottunk, mely színesítette az előadásokat. A sorozatot rendszeresen látogatták vendégek is, akik közül többen döntöttek amellett, hogy elfogadják Krisztust személyes megváltójuknak, és megkeresztelkednek" - nyilatkozta Soós Zoltán presbiter.

A résztvevők több mint százan voltak estéről estére. A New York-i és a Perth Amboy-i Gyülekezetek ezúton küldik üdvözletüket az óhazában élő testvéreiknek, Isten áldását kívánva rájuk az új esztendőben.

 

(SM)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista