2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Húsvéti könyvakció!
Húsvéti könyvakció! PDF Nyomtatás E-mail

A közelgő húsvét alkalmával sokan ajándékokkal lepik meg szeretteiket, ismerőseiket. Nagyszerű lehetőség ez arra, hogy minél több emberhez eljuttassuk a megváltás örömhírét! Ez adta a kiinduló ötletet, hogy Ellen G. White: Passió című könyvét újból, nagy példányszámban, kivételesen alacsony áron megjelentessük. Ezzel kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen és minél nagyobb példányban ajándékozhassuk ezt a nagyszerű könyvet.

Azért fordulok most a lelkészekhez, testvérekhez, mert rövid határidőn belül, legkésőbb február 19-ig várjuk azoknak a gyülekezeteknek, testvéreknek a jelentkezését, akik megrendelnének néhány száz, ill. néhány ezer példányt a Jézus Krisztus szenvedését, halálát, feltámadását és földi szolgálatának célját megkapó erővel bemutató írásból. A tavaszi evangelizációk előtt pl. ajándékba adhatjuk a személyesen elvitt meghívókkal együtt, vagy az evangelizációs istentiszteleteken oszthatjuk ki. Bármilyen más módon is illeszthetjük az ajándékakciót a gyülekezetek missziós programjához.

A 144 oldalas könyv papírkötésben, új borítóval jelenik meg, belenyomtatjuk, hogy ajándék könyv, és feltüntetjük benne egyházunk és különböző intézményeink (Advent Irodalmi Műhely, Bibliai Levelező Iskola, Reménység Evangelizációs Központ stb.) elérhetőségeit. Helyet hagyunk arra is, hogy az egyes gyülekezetek beleírják ill. bele pecsételjék saját címüket.

A rendeléseket leadni, tájékozódni lehet nálam: Zarkáné Teremy Krisztina, 30/664-3014.

 

Advent Irodalmi Műhely
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista