2024. május 14. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Megalakult az ASI Magyarország
Megalakult az ASI Magyarország PDF Nyomtatás E-mail

Megalakult az ASI MagyarországAz ASI egy olyan szervezet, amely világszerte azért munkálkodik, hogy a laikusokat lélekmentési munkára késztesse, s ennek megvalósítását képzéssel, szervezéssel és anyagiakkal is segítse. Tagjai az egyház küldetése iránt elkötelezett gyülekezeti tagok, akik készek a mindennapi munkájukban használt talentumaikat az evangélium hirdetésére felhasználni.

Ennek a szellemében gyűlt össze február 3-án Budapesten 18 laikus testvér, hogy  Gerhard Padderatz, az ASI Europe alelnöke vezetésével megalapítsa az ASI magyarországi szervezetét. Küldetésünk céljainak és a kezdeti tennivalók meghatározása után sor került az adminisztratív tennivalók elvégzésre, beleértve az elnökség megválasztását, ahova a továbbiakban csatlakozik az unió delegáltja is.

Bátorítjuk testvéreinket: menedzsert, orvost, gyógyszerészt, ügyvédet, bírót, pszichológust, könyvvizsgálót, adótanácsadót, vállalkozót stb., hogy lépjenek kapcsolatba velünk és bekapcsolódva munkánkba segítsék elő a fenti célok megvalósulását.

Április 20-án a Képviselőgyűlésen a délutáni programot Padderatz testvér tartja, és az ASI Magyarország mutatkozik be.

Rajki János

 

ASI Magyarország Egyesület honlapja: http://www.asi-hungary.org

Kapcsolódó dokumentumok letölthetők

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista