2024. május 14. Hétfő
Napnyugta: 20:12
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Balatonlelle Összeadtalak Alapítvány felhívása!
A Balatonlelle Összeadtalak Alapítvány felhívása! PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Testvérek!

Igaz ugyan, hogy még fagyos idő van, de szívesen gondolunk a szép nyári időre, amit a kedves balatonlellei üdülőben tölthettünk. Az Összeadtalak Alapítvány Kuratóriuma nevében kérünk Benneteket, hogy elődeink kellemes nyaralási helyét mentsük meg a hosszú idő alatt történt elhasználódástól. Több testvér tett olyan ígéretet, hogy szívesen segítenének annak érdekében, hogy szebbé, vonzóbbá lehessen tenni az adventista testvérek tulajdonát képező szép pihenőhelyünket. Tekintettel arra, hogy közeledik a tavasz, és hamarosan hozzá kell kezdeni a felújítási munkákhoz, különösen azért, mert Balatonlellén lesz a Missziókonferencia is.

Kérjük, jelentkezzetek a kuratórium elnökénél, Szigeti László testvérnél, akár levélben (1191 Budapest, Dobó K. u. 3. II/9.), akár telefonon (mobil: 30/668-6379) annak érdekében, hogy megfelelő szerződést lehessen kötni azon testvérekkel, akik nagyobb összeggel tudják támogatni a felújítási munkákat, különösen a faházakét.

Beszélgettünk már felajánlást tevő testvérekkel arról, hogy egy vagy két hetet, a támogatási összegük arányában és annak fejében ingyen nyaralhatnak hosszabb időn keresztül, megállapodás szerinti időpontban. Szeretnénk két faházat komfortossá tenni. A nagyobb összegű támogatások elsősorban ennek a két faháznak a komfortosítását szolgálnák, de az egyéb támogatások is hozzásegítenének bennünket ahhoz, hogy az épületek és a berendezések fokozatosan megújuljanak.

Segítségeteket köszönjük, és mielőbbi jelentkezéseteket várjuk annak reményében, hogy a balatonlellei szép, új kápolnánkban a korábbi évekhez hasonlóan áldásos szombatokat tölthetünk, kórustalálkozókat, evangelizációs összejöveteleket tarthatunk már ezen a nyáron is.

 

A Mindenható Isten áldásával:

 

az Összeadtalak Alapítvány Kuratóriuma

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista