2024. május 15. Kedd
Napnyugta: 20:14
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Vidám keresztény játszóház
Vidám keresztény játszóház PDF Nyomtatás E-mail

Télbúcsúztató gyermekprogramot tartottak Pécelen

Sok mosolygós gyermek érkezett meg február 24-én délután két órakor a péceli művelődési házba, ahol megtartottuk a keresztény játszóház télbúcsúztató programját. A gyermektanítók lázasan készültek izgalmas játékokkal, vetélkedőkkel a gyerekek számára, akik igazán lelkesen vettek részt a vetélkedőn, és jókat lakmározhattak a finom fánkokból, pudingokból és egyéb Isten adta jóságokból.

A hangulatot fokozta, hogy sok vendégünk, akik már régóta járnak a játszóház rendezvényeire, jelmezbe is öltöztek. Örömmel állapíthattuk meg, hogy a gyermekek szülei is eljöttek (voltak, akik első alkalommal), és lelkesen részt vállaltak a játékos feladatokban: székfoglaló, pingponglabda-egyensúlyozás, tombolahúzás, pudingevő verseny.

Ránk gyermektanítókra most nagyon illett Isten Igéje: „aki másokat felüdít, az maga is felüdül" (Péld 11:20). A sok  játék, nevetés,  éneklés  összekovácsolta erre a vasárnap délutánra is a kis csapatot.

A péceli keresztény játszóház folytatja munkáját minden második hét vasárnap délutánján, amelyre Isten áldását és még több gyermeket várunk szeretettel.

 

PE
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista