2024. május 14. Hétfő
Napnyugta: 20:12
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Józan élet – Boldog házasság
Józan élet – Boldog házasság PDF Nyomtatás E-mail

EÜ és családi hétvége SzolnokonEgy mozgalmas hétvége Szolnokon

Ahogyan arról korábban is írtunk, február 29-e és március 2-a között az Egészségügyi Szolgálatok Osztálya és az Adventista Családi Szolgálat megrendezte közös konferenciáját Szolnokon.

Az egészséges életmód iránt érdeklődők nagyszerű előadásokat hallhattak a kávéról, az alkoholról, valamint az absztinencia jótékony hatásairól. Az előadók Ősz-Farkas Ernő, dr Gáspár Róbert, Gáspár Zsolt, dr. Boros Gyevi László, dr. Hangyás László, dr. Tokics Imre, valamint dr. Nagy Vilmos voltak. A programot a vasárnapi Zagyva-parti túra tette teljessé, ahol a résztvevők nem csak beszélgettek az egészségről, gyakorlati „kóstolót" is kaptak belőle.

A családi szekcióban házasságra való felkészítést tartottunk 16 pár részére, akikkel a házasság olyan fontos területeit gondoltuk át, mint a célok, a kommunikáció, a konfliktuskezelés, a pénz, a szabadidő, a szexualitás, az anyósprobléma, a hit a gyermekvállalás és a szerepértelmezés. A foglalkozásokat Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert vezette. A nyilatkozó 29 személy közül 22-en azt mondták, hogy teljesen új dolgokat tudtak meg párjukról ezen a hétvégén, 16-an pedig elárulták, hogy a rendezvény megerősítette őket házassági szándékukban. A házassági szekcióról további részletek megtalálhatók a www.kettenegyutt.hu honlapon.

EÜ és családi hétvége Szolnokon Különösen értékessé tette a rendezvényt Paul Clee, a divízió egészségügyi osztályának vezetője, aki nem csak nagyszerű áhítatokat tartott, de meggyőző szakmai előadásaival is emelte a hétvége színvonalát.

Külön köszönjük Czakó László és Csizmadia Róbert munkáját, akik a szervezésben nélkülözhetetlen szerepet töltöttek be.

 

Mihalec Gábor
Családnevelési Munkacsoport

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista