2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Evangelizációs istentiszteletek Győrben
Evangelizációs istentiszteletek Győrben PDF Nyomtatás E-mail

Május 14-én zárt a Győri Gyülekezet egy három féléves evangelizációs időszakot. A sorozat címe Felfedezések a Bibliában, bibliai földeken, az előadások fő előadója Szabó László testvér volt. A helyi lelkészen, Egerváriné Kökényes Zsuzsán kívül több vendégelőadó is tartott nagyszerű előadásokat, így Csalami László, dr. Szigeti Jenő és dr. Tokics Imre testvérek.

Az előadások a belváros jól megközelíthető helyén, a Petőfi Művelődési Házban folytak, élénk érdeklődés mellett. A részvevők száma 40 és 130 között váltakozott. Körülbelül negyvenen állandó hallgatók maradtak.

  A gyülekezet fiataljai 2007 húsvétja előtt létrehoztak egy kis kvartettet, és egy helyi stúdió szíves közreműködésével elkészítettek a vendégek számára egy CD-lemezt, amit vendégeink ajándékba kaptak meg egy kedves könyvjelzővel együtt, amit szintén helyi fiatal, Horváth Éva készített.

  A nyár folyamán az előadások folytatásaként a Jelenések könyvét vesszük át bibliaklub keretében az érdeklődőkkel a gyülekezetben.

  A hallgatók közül jó néhányan vettek részt tavaly és vesznek részt az idén is táborainkban, és egy népes csapat iratkozott be a BLI-re.

  Hisszük, hogy ebben a nagy városban is vannak sokan, akik Isten gyermekei, és vágyódnak többet megismerni Istenről.

 

EKZS

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista