2024. április 26. Péntek
Napnyugta: 19:50
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekbemutató Győrben
Gyermekbemutató Győrben PDF Nyomtatás E-mail

bababemutato_-_gyor_835A teremtés csodája ismétlődik meg minden újszülött kisgyermek életében. Az a gyülekezet, amelynek része lehet a szülők örömében és áldáskérésében, kitüntetett helyzetben van. 2008. május 17-én a Győri Gyülekezetnek jutott ez a kiváltság, amikor Zohán Róbert és Zohánné Pintér Mónika kislányát, Jázmin Lilit hozták el, hogy a gyülekezet színe előtt bemutassák az Úrnak. Testvéreinket - a gyülekezet külön örömére - nagyszámú rokonság kísérte el, akik a fogadalomtétel, az áldásmondás és az igehirdetés alatt figyelmesen hallgatták az ünnepségen elhangzó szavakat, énekeket és verseket.

Margitka, a nagymama - a Vecsési Gyülekezet orgonistája, régi hűséges tagja egyházunknak - meghatottan mondott egy költeményt kis unokája első gyülekezeti ünnepélyén.

bababemutato_-_gyor_950 A fogadalomtételt Kalocsai Tamás és Egerváriné Kökényes Zsuzsa lelkészek vezették. Kalocsai Tamás igehirdetése, valamint az áldáskívánás után egy kedves szeretetvendégségen vett részt a gyülekezet és a család.

Szívből kívánjuk, hogy ez a szép kislány növekedjen Isten dicsőségére testben és lélekben egyaránt! Isten hallgassa meg a szülők és a gyülekezet fogadalmát, hogy gondos szeretetben segíteni fogják Jázmin Lili életútját.

 

EKZS

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista