2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szelcepusztán túráztunk
Szelcepusztán túráztunk PDF Nyomtatás E-mail

nyirtura_-_tabor_szelcepusztan_-_hpim0327_resize2008. július 18-án indultunk útnak Pócsi László lelkész testvér vezetésével, nyírbogdányi, kisvárdai és nyírturai fiataljainkkal Szelcepusztára. Útközben megnéztük a tokaji kilátót, ahonnan csodálatos hegyeket, szép tájakat láthattunk, amivel a jó Isten oly gazdagon körülvesz, hogy szüntelen emlékezzünk az Ő szeretetére, gondoskodására és hatalmára.

A kora délutáni órákban érkeztünk meg Szelcepusztára, egy festői szépségű környezetbe, ahol igazán tapasztalhattuk Isten közelségét a természetben - csend, nyugalom és a madarak éneke vett körül bennünket.

Az izsófalvai testvéreink nagy szeretettel készítettek finom ebédet részünkre. Ez az alkalmon még közelebb kerültünk Istenhez és egymáshoz, mint hittestvérek, olyan jó baráti kapcsolat épült ki, amelyben egymás hite által épültünk. Pócsi László lelkész testvérünk nagy odaadással, szeretettel tanácsolt, bibliai útmutatót adott mindannyiunknak, sokat énekeltünk.

  Szombaton szintén meglátogattak bennünket az izsófalvai testvérek, hogy együtt ünnepeljünk, együtt örüljünk és dicsőítsük mennyei Atyánkat.

Vasárnap közös bográcsozással zárult a nap.

Nagyon jók voltak a túrák, többek közt megtekintettük a Rákóczi barlangot, és nagy élményt nyújtottak a közös beszélgetések, bibliatanulmányozások, éneklések és az egész tábor lelki atmoszférája.

A gyerekek igazán otthon érezték magukat - egy nagy család voltunk, éreztük a menny előízét. Nagyon szépen köszönjük Kőszeghy testvér koordinálását és segítségét az egész ottlétünk alatt, amit a csoportért tett.

Mindannyian élményekben gazdagon tértünk haza, azzal a reménnyel, hogy jövőre, ha Jézus addig nem jönne el, itt újra találkozunk, de akkor már akkor egy egész hetet töltünk majd el együtt.

 

Décsei Józsefné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista