2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Puzzle-verseny
Puzzle-verseny PDF Nyomtatás E-mail

puzzle-verseny_sopronban_img_00082008 novemberében, a hónap utolsó hétvégéjén bibliai puzzle-versenyt szerveztünk Sopronban. A Biblia éve apropójából Noé bárkáját kellett a versenyzőknek „megépíteni”, no persze csak kirakó formájában. Egyénileg és csapatban egyaránt lehetett nevezni, egyszerre akár több kategóriában is.

A verseny egy ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, majd Kalocsai Tamás lelkész a Biblia és a játék kapcsolatáról tartott előadást. Ezek után már csak az idővel és a puzzle-darabokkal kellett a versenyzőknek megküzdeniük. A legnagyobb feladatnak az 1000 darabos puzzle kirakása bizonyult, amelyet a győztes csapatnak kevesebb, mint 3 óra alatt sikerült teljesítenie. A versenyen a 6-7 éves gyermektől a nyugdíjasig közel 100 regisztrált vendég vett részt. Családok, diákok, sok-sok játszani szerető, örök fiatal. A program, amelyről a megyei lap és a helyi rádió is tudósított, nagy népszerűségre tett szert. Jó hangulat, értékes ajándékok, lelkes versenyzők kísérték útját. S a mottó: jövőre ugyanitt!

A programot szeretnénk egy játékklub keretében folytatni, amelyre máris sokan jelentkeztek. S végezetül néhány gondolat a résztvevők tollából: „Jó volt, legközelebb is jövünk!"; „Remekül éreztük magunkat! Szeretnénk, ha jövőre is lenne!"; „Amíg az ember játszani tud, addig fiatalnak érezheti magát. Köszönöm, hogy felnőttként is részt vehettem ezen a játékos versenyen. Gratulálok a szervezéshez és további jó munkát, kitartást kívánok."

 

Kalocsainé Sz. Magdi
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista