2024. május 17. Péntek
Napnyugta: 20:18
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nyílt szombati alkalmak Székesfehérváron
Nyílt szombati alkalmak Székesfehérváron PDF Nyomtatás E-mail

det_-_szfehervar_kepek_egeszseg_nap_14Bemutatkozott az Adventista Egyház november 28-án és december 5-én a város Tiszti Klubjának színháztermében.

Nyilvános istentiszteleti alkalmak keretében november 28-án Mayor Zoltán lelkész beszámolót tartott egyházunk megalakulásáról, világegyházzá fejlődéséről és sokszínű tevékenységéről, valamint a Székesfehérvári Gyülekezet kialakulásának eseményeiről és növekedéséről, amit a készített fényképes tablók hitelesítettek. A nap fénypontja a vajdakamarási énekkar és zenekar egész napos szolgálata volt. Erdélyből 55 testvérünk érkezett, és színvonalas szolgálatukkal még emelkedettebbé tették az egész nap hangulatát. Délutáni programunk alkalmával hitvallásunkat is vendégeink elé tártuk, Nyári István előadóművész tolmácsolásában, amit sok zene- és kórusszám tett még érthetőbbé.

det_-_szfehervar_kepek_egeszseg_nap_3Egyházunk bemutatkozása nem lett volna teljes a december 5-i alkalom nélkül, amikor egészségügyi üzenetünket ismertettük az érdeklődőkkel.

Dr. Gáspár Zsolt előadásában a járványok hátterére, és azok elkerülésének lehetőségeire, Dr. Ősz-Farkas Ernő, Izrael életéből kiindulva a betegségek megelőzésére hívta fel figyelmünket, bemutatva a legősibb módszert, amit Isten, Mózes által tanácsolt és alkalmazott Izrael életében.

A délutáni órákban dr. Hella Zoltán fizikai immunitásunk megerősítéséhez adott gyakorlati tanácsokat a világjárványok küszöbén, miután az ima és igeolvasás gyakorlásával javasolták lelki védekezőképességünk megerősítését.

A nap folyamán az Advent Rézfúvós Zenekar, a Lovasberényi és Székesfehérvári Gyülekezetek összevont kórusa szolgált Istent dicsőítő énekekkel a hallgatóságnak. A nap végén ingyenes testzsír és vérnyomásméréseket végeztünk az érdeklődők körében.

det_-_szfehervar_kepek_egeszseg_nap_2Rendkívüli alkalmak voltak ezek a szombatok gyülekezetünk és vendégeink számára, amikor bemutatkozhattunk: Kik vagyunk? Mit hiszünk? Miért vagyunk?; és érezhettük a menny előízét ezeken az emelkedett hangulatú, teltházas istentiszteleteken.

Isten gazdag áldását kívánjuk minden résztvevő és szolgáló testvérünk életére!

 

G.K.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista