2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hitéleti Konferencia Szombathelyen
Hitéleti Konferencia Szombathelyen PDF Nyomtatás E-mail

det_-_hiteleti_konf_szombathelyen_1Emlékezetes nap marad sokunk számára 2009. november 21. Magyarország nyugati részéből közel 150-en jöttünk össze ezen a napon, hogy hallhassuk Isten Igéjét. Hévízről, Nagykanizsáról, Zalaegerszegről, Sopronból, Békés megyéből, Baranya megyéből, Gyöngyösről, Pécelről voltak vendégeink.

A nap központi témája a BIBLIA volt. A kenyér, az étkezés, a lelki táplálkozás, ill. táplálás szimbóluma. „A Biblia a belső szobában" - olyan, mint egy éttermi találkozás a házastársaddal. „A Biblia a családi asztalon" - élő kenyér; természetes, de nélkülözhetetlen. Nem soroljuk fel a menüben, de nélküle nem tudnánk meglenni. „A Biblia a személyes bizonyságtevésben" - vendéget várunk: Hogyan terítünk? Mit készítünk?

Ócsai Tamás, Tóth Sándor és Ősz-Farkas Ernő testvéreink tartották a színvonalas prédikációkat. Utána kérdezhettek a hallgatók.

Külön öröm volt számunkra, hogy a Bibliai Szabadegyetem hallgatói közül 15 fő eljött, és majdnem mindenki az első perctől az utolsóig maradt.

Isten áldja meg mindannyiunk szívében a Szentírás Igéit, amik valóban örömünkre válnak, ha táplálkozunk velük.

 

Gyürüs Istvánné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista