2020. október 23. Péntek
Napnyugta: 17:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Keresztség Sátoraljaújhelyen PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_saujhely_-_foto_ifj_kormos_erik_1December 12-én újra megmozdult a víz Sátoraljaújhelyen. Ez alkalom nem mindennapi volt a közösség életében. Valaki így fogalmazott: „...mint egy álomkeresztség...".

Gyülekezetünk a rendszeres evangelizációs tevékenység mellett minden pénteken imaórát tart. Célja, hogy barátkozóinkért név szerint könyörögjünk, valamint, hogy az „Úr nap, mint nap szaporítsa a gyülekezetet üdvözülendőkkel...". Isten újra meghallgatta imáinkat!

Tavasszal, egyik szombat reggel egy fiatalember érkezett a gyülekezetbe, és ezt kérdezte: „Itt vannak-e az adventisták?" Mint megtudtuk az egyház internetes oldaláról szerezte meg az információkat ahhoz, hogy megtaláljon bennünket. Evangelizációkra nem járt, de az internetről hallgatott adventista prédikációkat és evangelizációs anyagokat is. Már az első szombaton kiderült, hogy kiváló bibliaismerettel rendelkezik, és ügyesen rendszerezi azokat.

Tavasztól folyamatos látogatója volt a gyülekezetnek; az Úr megáldotta őt bővülő ismeretekkel és lelki növekedéssel. A gyülekezet egybehangzó javaslatára december 12-én megkeresztelkedett Majoros Zoltán testvérünk! 2009-ben, körzetünkben ez volt az ötödik keresztség! Legyen hála és dicsőség az Úrnak!

 

Kormos Erik

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem ?ket, ?k pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem r... »»"
(Jn 10:27-28)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Megújul a Bibliatanulmányok internetes oldala: bibliatanulmanyok.hu

A weboldal formátuma letisztult és könnyen áttekinthető, egy helyen megtalálunk rajta minden szolgáltatást: az írott tanulmányt, a Tanítói mellékletet, a White idézeteket, a hanganyagot és a hetenkénti videobeszélgetéseket. A felhasználóbarát oldal nemcsak számítógépen, hanem táblagépen és okostelefonon is elérhető. bibliatanulmanyok.hu

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (906)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (857)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (1975)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Joomla Toplista