2020. október 23. Péntek
Napnyugta: 17:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
1000 csomag a misszióért PDF Nyomtatás E-mail

det_-_misszios_csomag_008_12009. november 7-én, a Budapest Golgota utcai nagyteremben megtartott „Misszió a küldetésünk" elnevezésű ima- és missziókonferencián az egybegyűlt testvérek 340 405 Ft adományt adakoztak az ott bemutatott missziós mintacsomag elkészítésére. A Dunamelléki Egyházterület a befolyt összeget megduplázta, így 600 db csomag elkészítését kezdtük el szervezni. Ám nem sokkal ezután újabb céladományt kapott a terület, és ennek köszönhetően a darabszámot rögtön 1000 darabra emeltük.

A missziós csomagok célja, hogy olyan kis gyülekezetek missziós szolgálatához nyújtsunk ily módon segítséget, amelyek nem tudnák ezt saját költségen finanszírozni. A csomagok szétosztásának feltétele pedig az volt, hogy a gyülekezetek egy névsorral igazolják, nem egyháztagoknak, hanem „missziós területet" képviselő barátoknak, ismerősöknek, munkatársaknak ajándékozták el ezeket a csomagokat.

det_-_misszios_csomag_010_1A csomagba elhelyeztünk 1 db Kik az Adventisták? c. DVD-t, 1 db Jézushoz vezető út c. könyvet,  1 db Hetednapi Adventista Egyház c. bemutatkozó füzetet, 1 db Boldog Élet c. újságot, 2 db Biblia Levelező Iskola kártyát - 2 témakört érintve.

Az 1000 darab csomag elkészítésére december 1-jén került sor. A mennyiségek láttán kétségeink voltak, hogy 2 nap alatt hogyan tudjuk elkészíteni. De még aznap kora délutánra be tudtuk fejezni úgy, hogy a sok csomagot még gyülekezetenként is sikerült bezsákolni. Ez jó Atyánk különleges áldása és segítsége volt számunkra, akik készítettük, olyan tapasztalat, amire mindig örömmel emlékszünk majd vissza.

Várhatóan, lelkész testvéreink segítségével ezek a csomagok december 12-re már eljutottak a gyülekezetek többségébe.

det_-_misszios_csomag_011_1Őszintén kívánjuk és ezért imádkoztunk, hogy az Úr gazdag áldása kísérje ezeknek az ajándékcsomagoknak az útját. A Szentlélek munkálkodjon az ajándékozó és az ajándékozott szívében egyaránt, legyen áldás mindazokon, akik adományaikkal lehetővé tették ezt a szolgálatot és munkát.

Külön szeretném megköszönni Ócsai Irénke, Zajacz Ági és Papp Sándor testvéreink segítségét, akik az egész napjukat erre szánták, nem kímélve derekukat és karjaikat, és azokét is, akik másnap jöttek volna segíteni, de hát nekik már (sajnos?!) addigra nem maradt munka!

Egyedül Istené a dicsőség!

 

 

Bledit

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem ?ket, ?k pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem r... »»"
(Jn 10:27-28)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Megújul a Bibliatanulmányok internetes oldala: bibliatanulmanyok.hu

A weboldal formátuma letisztult és könnyen áttekinthető, egy helyen megtalálunk rajta minden szolgáltatást: az írott tanulmányt, a Tanítói mellékletet, a White idézeteket, a hanganyagot és a hetenkénti videobeszélgetéseket. A felhasználóbarát oldal nemcsak számítógépen, hanem táblagépen és okostelefonon is elérhető. bibliatanulmanyok.hu

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (906)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (857)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (1976)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Jelenleg 6 vendég van online
Joomla Toplista