2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
ADRA-karácsony PDF Nyomtatás E-mail

12622491478_adra_karacsonyDalokat és élelmiszercsomagot adtak ajándékba

A KPVDSZ Művelődési Házban adott nagysikerű karácsonyi koncertet az Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány tatabányai csoportja. A százhúsz érdeklődő között elsősorban hátrányos helyzetű sokgyermekes családok, kisjövedelmű nyugdíjasok voltak.

Egervári Miklósné lelkész és Bereznai Csaba, önkormányzati képviselő köszöntötte a megjelenteket. Majd Hajnal Csaba karnagy vezetésével óvodás, iskolás gyermekek, szülők és nagyszülők léptek a közönség elé. A kórus sokhetes gyakorlással, próbával készült, s egyórás műsorukban számos közismert dallal és néhány verssel kedveskedtek a nézőseregnek. A program végén az ADRA önkéntesei gyümölccsel, süteményekkel vendégelték meg a nézőket, a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület pedig saját készítésű karácsonyfadíszeket adott ajándékba.

Az Alapítvány kuratóriuma oklevéllel köszönte meg támogatóinak idei segítségét. Vörös Sándorné a tatabányai csoport tevékenységének szervezéséért vehetett át elismerést, Bencsik János, Bereznai Csaba és Pataki Zoltánné önkormányzati képviselők pedig a szervezet élelmiszer- és ruharaktárának bérleti díjának fedezéséért. Pongrácz Zsolt, a Fidesz frakciótitkára, illetve Smudla Katalin, a Bázis Egyesület elnöke is a díjazottak sorában volt: mindketten az alapítvány programjainak szervezésében segítettek.

A koncert utáni napokban Vörös Sándorné, a helyi ADRA-csoport vezetője és Pataki Zoltánné, önkormányzati képviselő kéttucatnyi kertvárosi családot lepett meg otthonában az alapítvány által összeállított karácsonyi ajándékcsomaggal.

 Forrás: www.varosunktatabanya.hu

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"De ? tudja, milyen úton járok: ha megvizsgál, kiderül, hogy arany vagyok."
(Jób 23:10)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Megújul a Bibliatanulmányok internetes oldala: bibliatanulmanyok.hu

A weboldal formátuma letisztult és könnyen áttekinthető, egy helyen megtalálunk rajta minden szolgáltatást: az írott tanulmányt, a Tanítói mellékletet, a White idézeteket, a hanganyagot és a hetenkénti videobeszélgetéseket. A felhasználóbarát oldal nemcsak számítógépen, hanem táblagépen és okostelefonon is elérhető. bibliatanulmanyok.hu

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1708)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1699)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (3062)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Joomla Toplista