2024. május 20. Hétfő
Napnyugta: 20:21
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Misszió Paszabon
Misszió Paszabon PDF Nyomtatás E-mail

misszio_paszabon_1Joggal kérdezheti a kedves olvasó, hol található ez a település. Paszab egy 1330 fős rétközi kis község a Tisza szomszédságában, Ibrány és Tiszabercel között. A paszabi emberek büszkesége a paszabi szőttes, mely évszázados hagyományként vált részévé az itt lakók életének.

A település lakói, akik igen vendégszerető és barátságos emberek, érdeklődéssel fogadták a Nyírpazonyi Adventista Gyülekezet által szervezett 9 részes előadás-sorozatot „Kérdések és válaszok a boldog élet titkáról" címmel. A sorozat előadója Szilasi Zoltán lelkész volt, segítője Árvai Pálma segédlelkész.

A 2009. október 20-tól december 15-ig tartó előadások alkalmával ajándék könyveket adtunk a vendégeknek, s lehetőség nyílt a nyíregyházi testvérek révén könyvvásárlásra is.

misszio_paszabon_2 Átlagosan 23 fő vett részt ezen alkalmakon, s örömmel tapasztaltuk, hogy milyen nagy lelkesedéssel készültek a vendégek minden előadásra.

Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy a paszabi vendégek a folytatás mellett döntöttek. Így azon munkálkodunk a Jó Isten segítségével, hogy márciusban Biblia olvasó kört indíthassunk.

Bízunk abban, hogy Isten Igéjét Paszabon is minél több ember megismeri.

 

Sz. V.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista