A szabadság hangja, szinkronos

Egy elképesztő igaz történet egy szövetségi ügynökről, aki veszélyes küldetésre indul, mivel a célja több száz gyermeket megmenteni az emberkereskedők markából.


Tiszta, 1. rész

A tanítványok kettesével teljesítik Jézus küldetését, hogy meggyógyítsák, kiűzzék a démonokat, és prédikálják a szavait. De amikor visszatérnek, nehezen értik meg, hogy mi történt..


Radikális

Egy erőszaktól sújtott mexikói határvárosban egy csalódott tanár radikálisan új módszerrel próbálkozik, hogy kihozza a legjobbat diákjaiból. Az igaz történeten alapuló film egy elhanyagoltsággal, korrupcióval..

A meggyilkolt Laken Riley édesanyja megtérésre hív

Allyson Phillips a hitébe kapaszkodott élete legszörnyűbb és legelképzelhetetlenebb pillanatában, amikor a huszonkét éves lányát..

Paul Rudd ezt szeretné megkérdezni Jézustól

A színész azt mondja, hogy az a történelmi személy, akivel a legszívesebben találkozna, az Jézus Krisztus. Habár zsidó..

Az abortusz nem megbocsáthatatlan bűn

Az abortuszod bűnét Jézus a saját vérén vásárolta meg. Örülj ennek a valóságnak, és állj ellen a kísértésnek..

Jeremiás siralmai

A Siralmak könyve egy öt gyászversből álló gyűjtemény, mely Jeruzsálemet siratja, miután Babilon lerombolta a várost.

Hulk Hogan legfőbb prioritása: "Megváltóm hírnöke lenni"

Hulk Hogan, profi pankrátor, és színész azt állítja, hogy most már élete legfőbb prioritása, hogy elmondja az embereknek..

Isteni csoda folytán élte túl
az autóbalesetet

Miután a lánya túlélt egy brutális autóbalesetet, a volt tennessee-i lelkipásztor Kevin Mullins megosztott egy pár képet..


Segítsd missziónkat!


Szükségünk van a Te támogatásodra is ahhoz,
hogy folyamatosan tudjunk értékes anyagokat közölni.
Ha tetszik a tartalom, kérlek támogasd küldetésünket.

Köszönjük!


Az elmúlt hét egyik slágere


Ruth történetének mély igazságai

Az ószövetségi részben Ruth története egy lenyűgöző elbeszélés, amely túlmutat az időn és a kultúrákon. Mélyreható tanulságokat kínál az élet és a hit különböző aspektusairól. Ez az elbeszélés tanítást nyújt a hűségről..



További új feltöltések


# Sorozat # Kiválasztottak
Orvos, gyógyítsd meg magad
Jézus visszatér gyermekkori otthonába a nagy zsidó újévi ünnepségre. Gyermekkori barátai és családja mindannyian zümmögnek attól, amit Jézusról hallottak..

# Szabadulás Istenhez
A szemétdombon találtak rá,
Istennek nagyobb terve volt vele

Jackie Darby feleség, anya és író, jelenleg odaadó élettel szolgálja az Urat. De egykor egy elhagyatott kisbaba volt, akit ott hagytak..

# Mindennapok
Keresztény dal az A. Idol-ban, McKenna Breinholt története
A huszonöt éves McKenna Breinholt, az arizónai Gilbertből, megragadta a nézők szívét az American Idol-ban történő előadásával, amikor Zach Williams és Dolly Parton 'There was Jesus' dalát..

# Sorozat # BibleProject
Ruth könyve
Ruth könyvében egy izráelita család tragikus veszteséggel néz szembe, mindeközben pedig Isten egy nem izráelita no huségét használja arra, hogy helyreállítsa Dávid családját.

# Mindennapok
Egy megdöbbentő festmény története
Amikor Paula Berry Butler meglátta az eléggé megdöbbentő festményt egy Gatlinburgi üzlet kirakatában, majdnem megállt a vér az ereiben. Egy embert ábrázolt, aki heroint fecskendez Jézus..
# Sorozat # Kiválasztottak
Kettő-kettő
Zarándokok érkeznek mindenhonnan, akik sátorvárost állítanak fel Kapernaum kapui előtt, hogy lássák Jézust. A feszültség fokozódik. Jézus egy izgalmas, de veszélyes küldetésre küldi a tizenkét..

# Ismert személy
Élveztem, és mélyen megvigasztalt a Biblia
Danica McKellar színésznő nemrég elmesélte, hogy mi mindent tanult az elmúlt egy év során, ami alatt kiolvasta a teljes Bibliát: nagyon élvezte, és mélyen megvigasztalódott.

# Sorozat # BibleProject
Énekek éneke
Az Énekek éneke ókori izráeli szerelmes versek gyűjteménye, mely a szerelem és a testi vágy erejét és szépségét mint Isten ajándékát ünnepli.

# Ajánló
A szeretet gyógyít
A XX. század első évtizedeiben, Nápolyban élt orvos, Giuseppe Moscati legendája a mai napig fennmaradt. Nemcsak kiváló diagnoszta és nagy tudós volt, hanem emberségből is ragyogó..

# Kortárs
Joshua
Joshua-t egyszerű asztalosként ismerik egy kisvárosban. Elismerik emberi értékeit, senki sem kérdezi, hogy honnan érkezett. Addig a pillanatig nem is volt ez fontos, amíg Joshua el nem követte az első..


Sokan nézték


Jennifer Garner hite és karrierje

Egy olyan világban, ahol a hírességek személyes meggyőződése gyakran éppúgy a reflektorfényben van, mint szakmai eredményeik, Jennifer Garner hite sokszor kerül a figyelem kereszttüzébe.

Hogy viszonyuljunk a bűnösökhöz?

Hogyan reagáljanak a keresztények a minket körülvevő világi történésekre? A legjobb, amit tehetünk, hogy követjük Jézus példáját a bűnösökkel való bánásmód tekintetében is.

Premier: Betlehemi történet

Egy fiatal nő, aki leírhatatlan felelősséget hordoz. Egy fiatalember, aki a szerelem és a becsület között tépelődik. Egy féltékeny király, aki semmitől sem riad vissza, hogy megtartsa koronáját.


Az elmúlt hét archív slágere


Passió

A passió című film Názáreti Jézus életének utolsó tizenkét óráját jeleníti meg. A film nyitójelenete az Olajfák hegyének lábánál, a Gecsemáné-kertben játszódik, ahová Jézus elvonul az Utolsó Vacsora után imádkozni.