2024. július 07. Vasárnap
Napnyugta: 20:42
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Pályázati felhívás PDF Nyomtatás E-mail

Az Adventista Teológiai Főiskola Szenátusának 16/XV/2012. sz. határozata alapján pályázatot hirdetünk meg az ATF Gazdasági Igazgatói munkakörére.

A pályázó a 217/1998. (XI. 30.) Korm. Rendelet 17. § (4) bekezdésének figyelembevételével a következő feltételek teljesülése alapján kerül kiválasztásra: „Az önállóan gazdálkodó költségvetési szerv gazdasági vezetőjének szakirányú felsőfokú végzettséggel vagy felsőfokú iskolai végzettséggel és emellett legalább mérlegképes könyvelői képesítéssel vagy ezzel egyenértékű képesítéssel kell rendelkeznie. Ez utóbbiaknak szerepelniük kell a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 151. § (3)-(5) bekezdése szerinti nyilvántartás valamelyikében, és rendelkezniük kell ennek megfelelően a tevékenység ellátására jogosító engedéllyel (igazolvánnyal)."

Az ATF mindezek mellett kiköti, hogy a pályázó rendelkezzen oktatási intézmény gazdasági vezetésében szerzett minimum 3 éves gyakorlattal, oktatási, valamint pályázatírói tapasztalattal, és érezzen affinitást egy, még a beindítás előtt álló management szakirányon történő oktatáshoz.

A pályázat nyertesének fizetése az ATF pénzügyi szabályzója szerint kerül megállapításra. A pályázatokat az intézmény rektorának kell címezni, és postai úton vagy e-mailen 2012. április 30-ig beküldeni a főiskola címére (2119 Pécel, Ráday u. 12; Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ). Az állás betöltésére legkorábban 2012. június 1-től kerülhet sor.

A pályázathoz az alábbi okiratok hiteles másolatát kérjük csatolni:

1)    szakmai önéletrajz,
2)    lelkészi ajánlás,
3)    felsőfokú iskolai végzettséget igazoló oklevél.

 

Pécel, 2012. március 7.

Dr. Szilvási József
rektor

 

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Meger?sítelek, meg is segítelek, s?t gy?zelmes jobbommal támogatlak."
(Ézs 41:10)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Érdliget Életmódközpont újabb egy évre meg tudta hosszabbítani bérleti szerződését, így várjuk minden kedves felüdülni, pihenni, gyógyulni és tanulni vágyó vendégünket az Éden Völgye Életmódközponttal karöltve főzősulijainkra és személyre szabott életmód-tanácsadásra!

Érdliget Életmódközpont
(www.erdliget.hu; +36-20/944-7179)

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1889)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1931)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (3328)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Joomla Toplista