2024. július 05. Péntek
Napnyugta: 20:43
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Adventista Motoros Misszió PDF Nyomtatás E-mail

_dsc0002 Télen nemcsak a természet alszik, alszanak a motorok is. Várják, hogy tavasszal, amikor az első napsugarak végre megmutatják erejüket, a gazdáik előtolják őket a hosszú pihenés után, és újra elindulhassanak a végtelen országúton. Február közepén még én is csak az autóban ülve vártam azt a napot, amikor a jó idő beköszöntével újra nyeregbe pattanhatok, és ismét karcolhatom az aszfaltot a csizmám sarkával. A dimbes-dombos dunántúli úton eszembe jutottak a nyári emlékek, amikor ugyanitt a V2-es motor dübörgött alattam, és a menetszél kellemesen átjárta a ruhámat. De most februárban még nem lehetett motorozni.

Veszprémbe mentem egy evangelizátor-képzésre, ahol sok tanulságos és inspiráló előadást hallhattunk a gyülekezet missziómunkáját illetően, de ezen felül számomra volt egy plusz üzenete a hétvégének: akármennyire is nehéznek vagy szokatlannak tűnik, ott kell végezni Isten munkáját, ahol vagyok. Ha motoros vagyok, akkor ott. Így elkezdtem keresgélni az interneten, és örömmel láttam, hogy Amerikában a motoros missziónak már több évtizedes hagyománya van. Lelkészek, gyülekezeti tagok lelkesen járnak motoros találkozókra, túrákra, hogy bizonyságot tegyenek Jézusról, felajánlják a közösségüket, imáikat a többi motorosért. Az Adventist Motorcycle Ministry (AMM) 2400 példányt vitt ki a március végén megrendezett Daytona Bike Week-re a Jézushoz vezető út című könyv motoros kiadásából, hogy megszólítsa vele a több mint félmillió motorost.

_dsc0010 Tudtam, hogy ez az a csapat, amihez tartozni szeretnék. Nagyon jó érzés volt megtapasztalni azt a szeretetet, amivel fogadtak, még akkor is, ha több ezer kilométer távolság van köztünk. Még Dél-Afrikából is kaptam bátorító üzenetet és tapasztalatokat! 

Tudtam, hogy ez az a munka, amit tenni kell, mert a durva külső mögött sok motoros keresi az igazi értékeket, nekik is hallaniuk kell az örömhírt! 

Arra szeretnélek kérni, hogy vedd fel ezt a szolgálatot is az imalistádra! 

Ha csatlakozni szeretnél az Adventista Motoros Misszióhoz, vagy további információra van szükséged, kérlek, keress meg az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen.

 

Görög Roland

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Dávid tanítókölteménye. Boldog, akinek h?tlensége megbocsáttatott, vétke eltöröltetett. Boldog az az ember, akinek az ÚR nem rója fel b?nét, és ninc... »»"
(Zsolt 32:1-2)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Érdliget Életmódközpont újabb egy évre meg tudta hosszabbítani bérleti szerződését, így várjuk minden kedves felüdülni, pihenni, gyógyulni és tanulni vágyó vendégünket az Éden Völgye Életmódközponttal karöltve főzősulijainkra és személyre szabott életmód-tanácsadásra!

Érdliget Életmódközpont
(www.erdliget.hu; +36-20/944-7179)

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1889)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1928)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (3325)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Jelenleg 2 vendég van online
Joomla Toplista