2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Pörgős-rezes november PDF Nyomtatás E-mail

porgos-rezes_november_img_20151128_125013A szokottnál is mozgalmasabban telt a november az Adventi Rézfúvós Kamaraegyüttes és az érintett gyülekezetek számára.

Mindjárt hó elején, 3-án egy szomorú, de bizonyságtevő szolgálatot teljesítettünk Nagyúton. A gyülekezet egy idős tagját, Vincze Józsefnét temettük fúvószenével. Zengett a temető és a környék a reménység dallamaitól.

7-én a Szerencsi Gyülekezetben szolgáltunk, ahová a helyi testvérek vendégeket is hívtak. A délutáni óra után Bodrogkeresztúron koncerteztünk – miskolci testvéreink szervezésében – az Idősek Otthonában, ahol megszólaltattuk az Ige üzenetét is a zeneszámok között, és missziós irodalmat ajándékoztunk a lakóknak és a személyzetnek.

A következő szombaton az Egri Gyülekezet vendégszeretetét élveztük, és az előző szombathoz hasonlóan, egy öregotthonban folytattuk délutáni szolgálatunkat, Bélapátfalván. Itt már a harmadik alkalommal zenéltünk, mintegy 100 főnyi hallgatóság előtt, akik között külsősök, a faluból meghívottak is voltak szép számmal. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az egri testvéreknek a szervezésért. Bélapátfalván is többször megszólalt a Biblia üzenete, nemcsak a zeneszámokban, hanem a köztes összekötő szövegekben is. Kőszegi László testvér is elkísért minket, ő segített az ajándék könyvek átadásában.

porgos-rezes_november_img_20151114_15061321-én a Miskolci B Gyülekezetben dicsérhettük az Urat egy különleges hangversenyen, amelyet a városban működő hospice szolgálat 20. évfordulója alkalmából szerveztek testvéreink és barátaink. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy közreműködhettünk. A fúvósegyüttes mellett több vers- és más zeneszám is elhangzott, változatossá téve ezt az ünnepséget.

A hónapot a Békési Gyülekezetben zártuk. Mindig szívesen utazunk oda, hiszen a távolság ugyan nagy, de a testvéri szeretet kárpótol minket. Egész nap megtelt az imaház testvérekkel és vendégekkel, annak ellenére, hogy a helyi fiatalok a békéscsabai ifjúsági programon vettek részt. A nap fénypontja a délutáni istentisztelet utáni „kívánságműsor” volt. Kifulladásig játszottuk a testvérek kedvenc énekeit, amiket lelkesen énekeltek velünk.

Hálásak vagyunk a jó Istennek, hogy minden alkalommal érezhetjük gazdag áldását, megújítja erőnket, szívünket és lelkesedésünket!

Molnár Miklós

 

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Hála legyen Istennek kimondhatatlan ajándékáért!"
(2Kor 9:15)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Érdliget Életmódközpont újabb egy évre meg tudta hosszabbítani bérleti szerződését, így várjuk minden kedves felüdülni, pihenni, gyógyulni és tanulni vágyó vendégünket az Éden Völgye Életmódközponttal karöltve főzősulijainkra és személyre szabott életmód-tanácsadásra!

Érdliget Életmódközpont
(www.erdliget.hu; +36-20/944-7179)

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1887)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1928)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (3323)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Jelenleg 184 vendég van online
Joomla Toplista