2024. július 04. Csütörtök
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Életmóddal az életért PDF Nyomtatás E-mail

eletmoddal_az_eletert_4Mozgalmas januárt tudhat maga mögött a Hetednapi Adventista Egyház Nemesvámosi Gyülekezete. Két olyan programot is szerveztek, amelyek az ismeretterjesztésen túl minden érdeklődőnek segítettek feloldani a téli hónapok szürkeségét, monotonitását.

Az „Életmóddal az életért" címmel meghirdetett három nemesvámosi egészségnap keretében változatos előadások hangzottak el esténként a következő címekkel: Győzelem a depresszió felett (Tóth Szilárd lelkész); Táplálkozás és egészség (Gazdag Ernő életmódklub vezető); A gyógyító mozgás (Ónodi Melinda gyógytornász); Ezotéria a Biblia mérlegén (Dr. Ősz-Farkas Ernő lelkipásztor); Amit a H1N1-ről tudni lehet (Dr. Németh Balázs háziorvos); és A magas vérnyomásról egyszerűen (Dr. Nagy Sándor háziorvos). Az előadásokat követően Arnold Judit gyógymasszőr keze alatt frissülhettek fel az érdeklődők. Minden alkalommal lehetőség nyílott vércukorszint-, vérnyomás-, testzsír- és testsúlymérésre, továbbá az egészségállapot felmérésére. Ezekkel párhuzamosan kalóriaszámítást, ételbemutatót és kóstolót is kínáltak a szépszámú közönségnek.

eletmoddal_az_eletert_3A hónap második felében Magó Zsolt, fiatal kolozsvári lelkipásztor egyhetes előadás-sorozatára került sor. A „Jézus boldogan" címmel megtartott multimédiás, vetítéssel színesített ismeretterjesztő esteken szó esett egyebekben a Jézussal való kapcsolat erejéről, a lelki egészség titkáról.

A színvonalas, illusztrált, tesztekkel is kiegészített előadások segítettek mind a testi, mind a lelki gondok enyhítésében, feloldásában.

 

Bráz János

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Mert ahogyan a villámlás keletr?l támad, és ellátszik nyugatig, úgy lesz az Emberfiának az eljövetele is."
(Mt 24:27)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Megújul a Bibliatanulmányok internetes oldala: bibliatanulmanyok.hu

A weboldal formátuma letisztult és könnyen áttekinthető, egy helyen megtalálunk rajta minden szolgáltatást: az írott tanulmányt, a Tanítói mellékletet, a White idézeteket, a hanganyagot és a hetenkénti videobeszélgetéseket. A felhasználóbarát oldal nemcsak számítógépen, hanem táblagépen és okostelefonon is elérhető. bibliatanulmanyok.hu

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1887)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1928)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (3324)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Joomla Toplista