2024. július 04. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Ahol Isten Szentlelke munkálkodik... PDF Nyomtatás E-mail

Evangelizációs sorozat Kőbányán

beszamolo_a_kobanyai_missziorol_dsc00616A gyülekezet bizottsága a jövő évi evangelizációs tervet készítette 2009 év végén, és csak azt tudtuk, hogy 2010 elején egészségügyi sorozatot szeretnénk tartani, amit bibliai előadás követne. Minden előadó foglalt volt, termünk sem volt, csak elhatározásunk! Egy akarattal, őszinte összefogással imádkozott a gyülekezet, azért, hogy tanítványként dolgozhassunk a kőbányai emberekért.

Január második hetében, messzi földről hazaérkező lelkészünk, Csalami László, elmondta, hogy a kerületi Önkormányzat váratlanul felajánlott számunkra egy előadótermet, Lowell Hargreaves testvérünk Amerikában pedig hónapokkal ezelőtt repülőjegyet vásárolt egy budapesti evangelizáció végett, ami meghiúsult, de amennyiben van terem és egy munkára kész gyülekezet, megtartja a programot.

Egy héten belül legyártották a 40 000 meghívót, amit a 20 fős kicsiny gyülekezet az újpesti és a zuglói testvérek segítségével kiosztott Kőbányán.

Január 18-án elkezdődött az egészségügyi előadás, amelyet Csalami László lelkészünk tartott, és ami nagy érdeklődésnek örvendett, majd 22-én folytatódott a Lowell Hargreves testvérünk által vezetett „Fedezd fel a próféciákat!" című bibliai szemináriummal.

Mára a regisztrált vendégek száma 167-re emelkedett, napi szinten 100-110-en töltjük meg az előadótermet, és hálásak vagyunk Istennek, hogy 55-60 vendég rendszeresen, érdeklődéssel látogatja a sorozatot.

Vendégeink között van:

  • beszamolo_a_kobanyai_missziorol_dsc00497olyan személy, akit egy budai padon felejtett meghívó megtalálása indított el, és egy napot sem hiányzik;
  • egy hajléktalan házaspár, akik évekkel ezelőtt MEGVETTÉK E. G. White: A nagy küzdelem című könyv mind az öt kötetét, pedig a betevő falat megvásárlása is komoly gond számukra, ennek segítségével éjszakákon át tanulmányozták a Bibliát, és most úgy érzik, megtalálták a teljes igazságot;
  • olyan vendég, aki a szombat igazságának hallatán már beszélgetést folytatott a munkaadójával a „pihenőnap" megünneplése érdekében;
  • valamint olyanok, akik gyerekük kérésére a tartalmas és érdekfeszítő gyerekiskolai foglakozások végett, visszatérő vendégek.

Hála legyen a jó Isten végére mehetetlen bölcsességének, aki mindent oly szépen és tökéletesen elrendezett, és köszönet a testvérek erőn felüli munkájáért! Így vált most is bizonyossá, hogy ahol Isten Szentlelke munkálkodik, ott napi szinten csodákat élünk meg!

„És aki szomjuhozik, jöjjön el; és aki akarja, vegye az élet vizét ingyen" (Jel 22:17).

 

Fazakas Judit

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Hála legyen Istennek kimondhatatlan ajándékáért!"
(2Kor 9:15)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Megújul a Bibliatanulmányok internetes oldala: bibliatanulmanyok.hu

A weboldal formátuma letisztult és könnyen áttekinthető, egy helyen megtalálunk rajta minden szolgáltatást: az írott tanulmányt, a Tanítói mellékletet, a White idézeteket, a hanganyagot és a hetenkénti videobeszélgetéseket. A felhasználóbarát oldal nemcsak számítógépen, hanem táblagépen és okostelefonon is elérhető. bibliatanulmanyok.hu

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1887)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1928)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (3323)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Jelenleg 2 vendég van online
Joomla Toplista