2024. július 04. Csütörtök
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az ADRA munka Nagykanizsán
Az ADRA munka Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_-_nagykanizsa_1Nagykanizsa, Csurgó - Karácsonykor a Családok Átmeneti Otthonába vittünk az ajándékdobozokból, minden gyermeknek személyre szóló ajándékot. Itt a gyülekezet énekkarának segítségével egy kis ünnepséget adtunk a felnőtteknek és a gyermekeknek, amely nagy sikert aratott. A gyermekek az együtténeklést élvezték leginkább, ezután mindenki név szerint vehette át az ajándékát. Amit a legvégén ki is bontottak, egy- egy játékot, ruhadarabot azonnal ki is próbáltak. Szülők és gyermekek egyaránt örömmel nézegették a kapott holmikat, és még egy kis személyes beszélgetésre is volt idő.

A Családsegítő Szolgálat a Csurgói Mozgássérültekért Egyesület és az ADRA közreműködésével Csurgón is tartottunk karácsonyi ünnepséget. Az ünnepségből az ADRA az ajándékozással vette ki a részét. Miután a dobozok megérkeztek Nagykanizsára, egy távolsági busszal jutottak tovább Csurgóra. Itt már vártak a családsegítő dolgozói, autóval.

adra_hirlevel_-_nagykanizsa_2A dobozokat próbáltuk személyre szabottan összeállítani, ezért a gondozókat is bevontuk a munkába.  Jókedvűen teltek az órák és a dobozok. A műsor kezdetére minden a helyére került. A környező falvak és a városunk rászorult gyerkőcei nagyon örültek. A közös fénykép után hangos örömujjongás és széles mosolyok szabadították fel a várakozás feszültségét az ajándékok kibontásakor.

A gondozók és a családsegítő vezetője az ajándékozás végén - és azóta más alkalmakkor is - biztosítottak az együttműködésről, egyikük pedig szorgalmazta egy közös program létrehozását a romákért.

Köszönjük Istennek a lehetőséget és az ADRÁ-nak a közreműködést!

 

Sztipánovits Márk, Árvayné Dolezsár Márta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista