2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Sáfárság öröme konferencia
Sáfárság öröme konferencia PDF Nyomtatás E-mail

safarsag_orome_konferencia_042_resize Konferenciát tartottunk február 26-28. között Pécelen. Pénteken este 19 órakor kezdődött a program, ifj. Szőllősi Árpád testvér igei gondolataival. Szombaton a nagy szél és eső ellenére körülbelül 150-170 testvér jött el az ország különböző gyülekezeteiből, hogy megízlelje a sáfárság örömét. Szombaton és vasárnap Raafat Kamal testvér, a Transzeurópai Divízió Sáfársági Osztályának vezetője volt köztünk. Délelőtt Isten bátorító üzenetét tolmácsolta számunkra Ézs 40:10 verse alapján: „Ne félj, mert én veled vagyok...", délutántól pedig a sáfárság gyakorlati kérdéseiről beszélt. Lehetőségünk volt bármikor kérdezni vagy véleményt nyilvánítani.

A sáfárság életformát jelent. Kötelességünk mindennel, amit Isten ránk bízott felelősségteljesen gazdálkodni. Istentől nyertük életünket, egészségünket, anyagi javainkat, képességeinket, környezetünket, és mindezek felett sáfárok vagyunk, Isten sáfárai. Fektessünk hangsúlyt arra, hogy minden gyülekezetben fontos legyen a sáfársági munka, hiszen gyülekezeteink jövője, környezetünk megmentése és örök életünk függ attól, hogyan sáfárkodunk. Akik a sáfárságot életformának tekintik, buzdítsák testvéreiket is arra, hogy ezt a szemléletet megértsék, elsajátítsák és tovább adják másoknak is!

safarsag_orome_konferencia_010_resizeJó volt együtt lenni az ország különböző pontjairól érkezett testvérekkel. A közös étkezések alatt és a szünetekben lehetőségünk volt a közösségápolásra, tapasztalataink megosztására. Néhány órát gyülekezeti életünkkel kapcsolatos gyakorlati kérdések megbeszélésével töltöttünk.

Áldásos hétvége volt ez mindannyiunk számára, hiszen Isten szolgálatába állítani mindazt, amivel rendelkezünk, örömet jelent. Reméljük, lesz folytatása ennek a hétvégének.

Köszönet az Isaszegi Gyülekezet énekeseinek, hogy szombaton énekek által is közelebb emelték lelkünket Istenhez.

Isten áldása kísérje a hű sáfárok életét és munkáját!

 

Zolyomi Renáta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista