2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jótékonysági koncert Nyárlőrincen
Jótékonysági koncert Nyárlőrincen PDF Nyomtatás E-mail

jotekonysagi_koncert_nyarlorincen_5 Az Advent Központi Kórus a Kecskemét melletti Nyárlőrincre látogatott 2010. március 21-én, hogy egy húsvéti koncert keretében segítsünk az időseken és a rászorulókon.

A program különlegessége az volt, hogy a helyi szavalókórussal együtt szolgáltunk. Nyúl Jánosné testvérnő, aki az egész forgatókönyvet megírta, kiválóan megszervezte az előadást. A polgármester és a jegyző asszony is részt vett a koncerten, és elismerését fejezte ki a kórus minden egyes tagjának. A községből hozzávetőlegesen 80 személy jött el, akik vastapssal köszönték meg a szolgálatokat.

jotekonysagi_koncert_nyarlorincen_3A bevezetőben Nagy Imre karvezető elmondta, hogy a mai világban szinte csoda, hogy vannak emberek, akik hajlandók minden héten együtt gyakorolni és szolgálatokra felkészülni, hogy énekhangjukkal Isten nevének szerezzenek dicsőséget. Így köszönet a kórusnak, hogy még egy ilyen kis településre is eljöttek hírül adni Isten megmentő tervét az ének hangjai segítségével.

A lelket megörvendeztető szolgálatok után a helyi lelkipásztornak, Kormos Tivadarnak is volt lehetősége a húsvéti evangélium megszólaltatására.

A koncert végén minden kedves résztvevő kapott egy példányt a „Húsvéti találkozások Jézussal" című könyvből.

Isten áldása nyugodjon meg a kóruson és a koncert résztvevőin is!

 

(stiv)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista