2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy márciusi hétvége Cegléden
Egy márciusi hétvége Cegléden PDF Nyomtatás E-mail

egy_marciusi_hetvege_cegleden2010. március 26-28. sokunk számára emlékezetes hétvége marad, mivel erdélyi könyvevangélisták látogattak el Ceglédre.

Pénteken kora délután érkeztek, ezután közösen kezdtük meg a szombatot énekkel, imádsággal és az erdélyi testvérek tapasztalataival. 

Szombaton újra összegyűltünk a ceglédi művelődési házban, ahol közös istentisztelet keretében kértük Isten áldását az elkövetkezendő könyvmisszióra. A környező gyülekezetekből (Gödöllő, Kistarcsa, Kőbánya, Albertirsa, Isaszeg) is érkeztek testvérek, akik részt vettek a délutáni könyvosztásban. Az erdélyi testvérek gazdag tapasztalatával, szervezetten indult el a könyvosztás. Az estét családias környezetben töltöttük el, elmeséltük egymásnak, hogyan fogadtak minket az emberek: egyesek nagyon kedvesen elfogadták a könyvet, könyveket mások viszont udvariasan visszautasították, de mi nem adtuk fel.

Vasárnap reggel újra elindultunk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a helyes út követésére. Így elég gyorsan eltelt a vasárnap délelőtt, melyet egy közös ebéddel zártunk. Végül, de nem utolsósorban Kormos Tivadar, a gyülekezet lelkésze, mondott köszönetet az erdélyi testvéreknek.

E cikk által szeretnénk mi is köszönetet mondani az erdélyi és mindazon testvéreknek, akik segítettek a ceglédi missziómunkában.

 

Romanov Annabella

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista