2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A TED Gyermekszolgálatok Osztályának vezetője Magyarországon
A TED Gyermekszolgálatok Osztályának vezetője Magyarországon PDF Nyomtatás E-mail

kid_program_pecelen_dsc0003_resizeAnne-May Wollan egynapos villámlátogatást tett uniónk székhelyén 2010. április 13-án. A Generál Konferencia nyári ülése előtt kívánt tájékozódni a KID program magyarországi helyzetéről.

Két gyülekezetünkben működik a program: Péceli Misszió és a Salgótarjáni Gyülekezet. A két gyülekezet e programjában részt vevő testvéreink beszámoltak munkájukról és az eredményekről. Beszámolójuk feljogosít mindnyájunkat arra a reményre, hogy 2011 januárjában megkezdődhet az újabb csoportok vezetőinek kiképzése, és lényegében ez a rendkívül hatásos, és minden mozzanatában (foglalkozások a családban, gyülekezetben, a gyermekek körében) a Biblia tanácsaira épülő program elterjedhet hazánkban.

kid_program_pecelen_dsc0011_resizeJó hír ez mindazoknak, akik aggodalommal és részvéttel figyelik gyermekeink és fiataljaink sorsát, akik szeretnének segíteni a hívő szülőknek, és akik vágyakoznak egy olyan gyermekbarát közösség után, ahol Jézus gyengéd, áldást osztó szeretete nyilvánul meg.

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
a Gyermekszolgálatok Osztályának vezetője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista