2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Farmosi „angyalok” szolgálata Egerben
Farmosi „angyalok” szolgálata Egerben PDF Nyomtatás E-mail

farmosi_angyalok_szolgalata_egerben_sdc116912010. április 17-én kora reggel több autó gyülekezet a farmosi parkolóban. Nagy izgalommal készültünk az indulásra, mert lelkészünkkel együtt meghívtak bennünket az Egri Gyülekezetbe, szolgálatra.  Örültünk a lehetőségnek, mégis egy kicsit félelemmel töltött el bennünket a kihívás, mert eddig még soha nem szolgáltunk más gyülekezetben. Főleg az énekekkel voltak gondjaink, ami még a főpróbán is hallatszott, de azután imára kulcsoltuk kezünket, és Istenhez fordultunk segítségért. Isten elküldte angyalait, és csodálatos szolgálatban lehetett részünk! Az Úr meghallgatta imáinkat, és jobban sikerült a szolgálatunk, mint ahogy gondoltuk. Délelőtt az „irgalmas samaritánus" történetét dolgoztuk fel, délután pedig Jézus közeli eljöveteléről szóltak a szolgálatok. Kormos Tivadar lelkész testvérünk is ez alapján hirdette az Úr üzenetét.

Délután a ragyogó napsütésben igazán jól esett egy nagy séta a városban! Jókat beszélgettünk, és így még jobban megismertük egymást.

Egy csodás napot töltöttünk Egerben Istennel, testvéreinkkel és barátainkkal. Megtapasztaltuk, hogy Isten kipótolja hiányosságainkat és megáldja kicsiny képességeinket. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük az egri testvérek meghívását és kedvességét!

 

Deák Renáta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista