2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kórustalálkozó Hévízen
Kórustalálkozó Hévízen PDF Nyomtatás E-mail

korustalalkozo_hevizen_dscf02482010. május 8-án először rendeztünk kórustalálkozót a tavaly felszentelt imaházban. A Dunamelléki Egyházterületről, közelről és távolról hat kórus érkezett: Budapesti Központi  Kórus, Acapella Énekegyüttes és Lovasberény, Érd, Kiskőrös és Székesfehérvár gyülekezeteinek kórusai, természetesen a helyi kórus, valamint az Advent Rézfúvós Zenekar. Bár a hévízi közösségünk kis létszámú, mégis van énekkara, mely nagy áldást jelent számunkra.

A zsúfolásig megtelt imaházban délelőtt tíz órakor kezdődött az istentisztelet. Minden kórus és a zenekar is három-három művet adott elő, majd Nagy Imre testvér beszélt Isten Igéjéből az okos istentisztelet fontosságáról.

A bőséges ebédet követő kóruspróba után a délutáni alkalom is felemelő volt minden jelenlévőnek. Az összevont kórus szolgálatai alatt valóban a menny előízét érezhettük. Köszönet illeti az egyházterület zenei felelőseit, a kórusvezetőket és a helyi gyülekezet tagjait az áldozatos munkáért. Urunknak pedig dicsőség az éneklés nagy ajándékáért!

 

F. Ané

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista